Sena som arsule häng borrdi.

Nu ha man sutte och plugga på tok för mycket på kort tid!
Det har varit intensiva dagar för att komma ikapp med studierna, but, I did it!
Men, ryggen är skitförbannad på mig!
Igår kväll var jag på gymet på brandstation och körde på crosstrainern i 30 minuter, och det var så underbart när värken släppte efter att kroppen blivit varm, men sen blir det ju minst lika ont igen när kroppen blir kall igen.
Sen lyckades jag sabba något i min konstiga axel också, den som jag har fått ur led några gånger. Förmodligen är det bara någon sträckning, känns som så i alla fall.

Jag har precis avslutat mitt vittnesmål som jag ska lägga fram vid processpelet på fredag förmiddag.
Gjorde en helt makalös upptäckt!
På både torsdag och fredag börjar jag klockan 10, och slutar klockan 15!
Fast då kanske jag har gruppkamrater som vill träffas och prata igenom vad vi kommit fram till, och det brukar vara lika bra. Ö-viksborna är bäst på att granska och kolla igenom vad man har kommit fram till, och det är ju superbra! Jag hamnade nog i bästa gruppen, lite småtokiga människor, sånt gillar jag.

Jag ska köra till Umeå ikväll, så jag får lite sovmorgon imorrn.
Ska sova över hon finaste Rebecca, och det ska bli så mysigt sååå! Saknar henne!
Men, först av allt, woohooo, så ska Mange och jag, plus Manges föräldrar gå å titta på Robert Wells och Sofia Källgren i kyrkan. Det var dyra biljetter, men jag tror att det kan vara värt det. Har aldrig sett Robert Wells förut.
Men, skulle de vara dåliga så kan man ju alltid sova en stund, så man är pigg som en pellikan när man ska köra till Umeå sedan.
Jag jar ju lite tur faktiskt! Min bil har ju inte så bra extralysen, så den här gången tar jag Subarun till Umeå, där är det som fullt dagsljus när man slår på helljusen och extraljusen. Helt seriöst, mitt hellyse MED extraljus, är SÄMRE än Magnes helljus UTAN extraljus! Då får man ett litet hum om hur fruktansvärt dåligt lyse jag har på min bil.

I år har jag gjort egna julkort. Vilket gör att jag kan kosta på mig att skicka till flera än jag normalt brukar. Annars brukar jag som turas om med vartannat år. Nu har jag i alla fall kopierat ut 20 stycken. (Ja, jag gjorde ett orginal som jag kopierar, istället för att göra 20 orginal.) Men alla kort får en individuell färgsättning, så inget kort är likt det andra i alla fall.

Näh ni, nu ska jag slänga mig i duschen, och sedan så börjar det väl dra ihop sig till att börja laga någon middag, klock-helsiket är redan 20 över 1! Galet.
Näh, vet ni vad, jag ska ta med mig min bedårande lilla hälleforsare ut på en långpromenad...då blir jag av med värken för en liten stund igen.

Ha det gott folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0