28/11 2011

Goddagens!

Idag är det måndag igen, och jag kan knappt förstå hur fort tiden går.
Äntligen är det jul i vårt hus, nästan hela huset.
Köket uppe är som en kaos-zon, men det får det vara, vi håller ju ändå på att renovera trappen, och då har allt därifrån hamnat där, en byrå, lamporna som ska moteras m.m.

Just nu sitter jag och poppar Timberland och mår gott, svär en gnutta över VAIO:n som har fått nå tupp-juck.
Jag har blivit väldigt ANTI Vista, och det värsta är att modellen jag har på datorn är byggd för Vista, och därför säger de på SONY-supporten att den inte går att uppgradera till Windows 7...ska ändå höra med Kim vad han tror. Kim är brutalt duktig och himla serviceinriktad människa, tro på rackarn att han lyckades hitta en ny laddare åt mig när Jaana hade fått för sig att hon skulle gnaga av kabeln på mattes dataladdare.

Nähäpp, slipp då. (Hade tänkt att ladda in en bild, men se de ville den inte.) Tror jag får ta bort alla bilder från albumet och lägga in dem på nytt, för ny är det något superskumt.

Anyway, har vikt all tvätt som hängt på tork. Så nu tvättar jag vidare på min oändliga tvättkorg.
Så jag är inte "pojken med guldbyxorna", jag är flickan med tvättkorgen djup som Marianergraven....i princip outtömligt djup, och OJ så mycket tvätt det ryms i min korg!

Jo, dessutom var jag ner till vår gode vän Marcus och hämtade en gordonsettertik, Asta. Marcus och Michelle är alltid så snälla, igår blev vi bjudna på frukost OCH middag!? Hur tur har inte vi? Fina vänner!
Så då tänkte jag att jag skulle pälsvårda Asta lite, så jag duschade henne, klippte bort lite hårknutor som hon hade fått bakom öronen, och sedan borstade jag henne ordentligt, så hon har så fin SÅ när jag återlämnade henne. Trodde nästan att hon skulle göra slut med mig där en stund, hon hade nog inte tänkt att hon skulle få följa med mig för att ta en dusch, hon förväntade sig nog hellre en långpromenad. Men hon var i alla fall jätteglad när vi var klara, så jag fick en massa kramar innan jag gick hem igen.Jo-o, det var ju kalas i lördags!
Och här var innehållet i presenterna som jag visat tidigare.
Ett Hälge-vin i ett vinlås och en IQ-box. I IQ-boxen var ett presentkort till Axbergs, samt svaret på "vuxenansökan" som vi hade påtat ihop och skickat iväg en vecka tidigare. Det blev ett uppskattat skämt, och det roligaste av allt, var att vi var de SISTA som födelsedags"barnet" misstänkte. (I de lugnaste vatten...) Haha, riktigt roligt var det. Träffade Robban som var mycket god vän med min mamma, så vi pratade en massa, och sedan hans fina, rara dotter Malin som är två år yngre än mig. Vilken helgullig människa!
Men jag var nykter, eftersom jag skulle köra hem på natten, så 01.30 var vi hemma i Åsele, och det var faktiskt skönt att få lägga sig i sin egen säng. Det var en hel del renar efter vägen så jag var ganska trött i huvudet efter körningen, speciellt eftersom mina extraljus är som att tända ett värmeljus=K-A-T-A-S-T-R-O-F!

Klockan 16 ska jag till tandläkaren, göttmos.
Trots mina 24 år har jag Aldrig haft Ett enda hål i mina tänder (å det får man väl tacka gendonatorerna=mamma och pappa), så någon tandläkarskräck har jag inte. Men så är det i princip i hela släkten, de som väl haft hål hade de i mjölktänderna när de var små, och har sluppit laga sina "riktiga" tänder.

Nu ska jag må gott en stund, vänta på tvättmaskinen.

Haré gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0