Idag är en ingen-dags-dag

Igår hade jag fredag, och hur det kunde gå till, de vette katten. För det kan inte vara lördag idag, då hade vi varit i Vilhelmina såhär dags. Så idag har det varit en ingen-dags-dag, jag har inte haft något namn på den här dagen.

Detta innebär såklart att det har varit en kaosdag.
Vaknade imorse, gick upp en sväng, men parkerade sedan i sängen igen för att njuta tillsammans med hundarna.
Jaana som gick på smit´n igårkväll, behövde duschas när jag väl hade lyckats lokalisera var hon höll hus. Det visade sig att hon hade smitit ner till familjen Eriksson på Bagaregatan, och vad hon gjorde där...de vette rackarn.
I alla fall så var det första gången hon inte kom på inkallning, så nu ska lilla gumman drillas i inkallningens ädla konst.

Hur som haver, jag låg där i min egen lilla värld, omringad av hundar, och när jag mådde som bäst så knackar det på dörren, någon kliver in och ropar "Hallå?"....Shit! Svärfar!
Jag kastar på mig morgonrocken och inser lika snabbt hur opassande det är att komma ner i morgonrock när han säger "Visst skulle vi på soptippen idag?"...Så fort upp igen, springer omkring för att leta åt några kläder som inte är alltför ömtåliga. Och sedan fort ut för att hjälpa till att koppla släpvagnen.

Nu på eftermiddagen har jag rensat en massa papper, och massor har åkt i återvinningen. Varför ska man samla på sig så mycket skit!? Och hur kan det bli så mycket skit, när det står "Ingen reklam, tack!" på brevlådan? Snacka om bristande miljötänk!
Jag har även rensat i kryddskåpet, och det var i alarmerande behov av städning.

Nu ska vi dra till Manges föräldrar, äta stekt strömming....MUMMA!Rackarns BUS-hund!
Jaana för ett par dagar sedan.

Haré!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0