Löjligt glad...

Senaste veckan, 1 1/2 har jag varit sådär löjligt glad.
Euforisk...
Varför? Jaa, jag tror att det är för att jag trivs så himla bra med var jag är just nu.
Inte bara på arbetsplatsen, utan också i livet.
(Kan ju vara lugnet före stormen också...?)
Men det känns sådär bra, och jag känner mig full av positiv energi och kraft.

Varje dag promenerar jag till jobbet, och det ger sakta men säkert resultat.
I helgen var jag i Umeå och skaffade lite kläder, som jag hade enorm brist av.
När jag var där passade jag på att dra med Alexandra ut på stan, sedan köpte vi med fikabröd och åkte hem till Becca och Jögge och fikade, och på hemvägen svängde jag in hos Mallert och Tomas och deras Tilde.
Så kort och gott så hade jag en alldeles underbar dag. Synd bara att man kunde önskat mer av väglaget. Var riktigt jobbigt på vägen ner.

Nu är jag faktiskt lite lur på om jag ska ta med mig en älgskånk och åka ut i skogen med Jaana, lägga ett spår för henne och se hur hon reagerar på det.
Tror att jag gör det... kan ju inte sitta inne vid datorn i detta fina väder!

Lev å må!

Endorfin-stinn...

Vars tog denna vecka vägen?
Den har varit fantastisk, lite stressig periodvis, men ändå helt fantastisk.
Jag tror att det kan vara ett resultat av ihärdigt morgonpromenerande till jobbet.
Lyckan över att ha fått en anställning, där jag nu är på Åsele Wärdshus är total. Jag trivs som fisken i vattnet, och älskar att det är så varierande uppgifter. Den ena dagen är aldrig den andra lik.

I helgen är jag ledig, då ska jag ta mig till Umeå hade jag tänkt, för just nu är det kris på det mesta i klädväg.

Nya jeans.
Serveringsbrallor.
Nya löparskor.
Lite linnen.
Underkläder.
Mjukisbyxor.

Detta är bara några av de saker som jag är i akut behov av.

Min älskade karl är just nu och tittar på ett jobb, sedan är planen att vi ska ta oss ut i skogen och lägga ett spår för Jaana. För nu börjar det verkligen bli dags för lite träning, när det är så ljust och härligt på kvällarna.
Tanken är att hon ska få börja med att söka efter oss, och sedan ska jag släpa en älgklöv och anlägga spår på det viset. För det är tanken, att det är älg hon ska spåra...


Jaana i vintras, doftar i älgspår när vi är ute på Tegsnäsar-tur.

En liten dröm att att bli certifierad på eftersök, så att vi kan få åka ut på viltolyckor och spåra upp skadat vilt...får dock se hur det blir med den saken. Allt beror på hur pass intresserad hon visar sig vara.

I Åsele så har de så smått börjat sopa gatorna, och just nu drömmer jag om att kunna ta fram mina inlines och börja åka med Jaana igen. Cykeln ska in på service, och efter det kan jag cykla med henne också, bygga på hennes muskulatur i bogarna inför ev. utställning i höst. Det gick ju så bra sist, så nu måste vi ju prestera liiite bättre nästa gång...

Lev å må...
Nu ska jag kasta in ved i spisen, därefter ska jag ringa min älskade mormor som jag inte pratat med på 100 år känns det som...


15 april 2012.

Det blir inte så ofta att jag skriver här numera.
Jag avsätter helt enkelt inte tid för det, arbetar på dagarna och sedan försöker jag att vara så social jag orkar när jag väl kommer hem. Och när jag inte arbetar, så försöker jag att se till att vara ute med hundarna lite, promenera och så...

Idag har vi haft en utan-koppel-promenad med flickorna, och det gick kanonbra.
I eftermiddag och inatt får vi besök av "Fia" och Christian, så dagen har spenderats med bl.a. att städa lite.
Dammigt och fullt av hundhår överallt. Längtar till den dag man äger en torktumlare så att hundhåret fullständigt utrotas därifrån det inte hör hemma.

Arbetslös är jag inte heller längre, blev anställd på Wärdshuset from. 2/4, och det känns underbart och fantastiskt. Trivs som fisken i vattnet och har det riktigt trevligt på min nya arbetsplats, alla är snälla och goa, och vi kan larva oss med varandra, skratta och bjuda på oss själva.

Mina underbara jeans från Replay hänger på sovrumsväggen som motivator till mitt nya liv.
Nu jävlar ska kilona formligen rasa! Dessa jeans ska jag ta mig i Innan den dag jag fyller 25, om jag så ska måsta svettas blod!
Läste Nusseliten:s blogg igår och blev så S-J-U-K-T taggad! Tackar för det!

Nu ska jag slappa och ta det lungt en stund...njuta av att det är söndag...och en ny härlig arbetsdag imorgon.


Sugen på en ny fjälltur i år....fan att man inte får ha hund i Sarek...vill så gärna se Rapadalen...men gör det baske mig inte utan min älskade Jaana. Dit jag far, dit far min hund... så då blire inget Rapadalen...kanske...det är ju så sjuuukt fint i Sarek... 

RSS 2.0