Brottsmisstanke...

Jag misstänker att min vita BH har utvecklat ben och gått och gömt sig. Jag kan inte hitta den någonstans, och som jag letat! Det borde vara förbjudet för BH:ar att utveckla ben. (Jag har säkert lagt den på "ett säkert ställe" så jag ska veta var jag har den när jag behöver den)
 
Igårkväll när jag skulle leta fram stamtavlorna till hundarna, inför dagens röntgen i Marahällan, vännäs, så hittade jag Miras, men inte Jaanas. Herregud! Jag visste ju att jag haft den framme!
Efter att ha letat igenom alla tänkbara ställen utan att finna stamtavlan, så kom jag på en sista plats som jag inte kollat...papperssorteringen, och där var den! Den gömde sig mellan två gamla skvallerblaskor. Så, det är bra att vara slarvig, för jag hade nämligen tänkt åka och tömma tunnan förra veckan, och vilken tur att jag inte hade gjort det!
 
Just nu äter jag Postafen för att se om det ska hjälpa illamåendet.
Postafen är i första hand till för att motverka åksjuka.
Tydligen kan även gravida få det om de mår dåligt i början av sin graviditet.
Men jag får det mot min mage, och jag kan inte märka någon skillnad på illamåendet i sig, den enda skillnaden är att jag blir så trött så jag somnar, och när jag sover så märker jag inte av magen, så det är väl skönt på ett sätt.
Idag mår jag inte bra...jag mår illa, pyton och usch! MEN, jag får inte äta tabletterna när jag ska köra bil, eftersom jag blir trött och dåsig, och ja, somnar. Så idag blir det omeprazol, den lindrar ju lite i alla fall...inte mycket, men det lilla den gör är ganska skönt. Kväljningarna försvinner i alla fall.
 
Jisses så det regnar! En perfekt bil-åkar-dag.
Ska snart bege mig, eftersom det är vägomläggning de första 8 km, och vägen är askass! Man får typ krypa fram.
Ska passa på att hälsa på käraste Marlene och Tomas med familj medans hundarna är på röntgen. Brukar ju kunna ta sin lilla stund. Har inte träffat dem sedan i typ mars någon gång.
 
Nu ringer det...
tjillevippen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0