Before/After

Nu har jag ÄNTLIGEN sytt klart gardinerna till trappen och övre hallen här hemma.
Bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Tyvärr är jag skitdålig på att ta före och efter kort, så jag ska göra mitt bästa för att hitta några bilder där man får en hint om hur det en gång i tiden har sett ut i denna trapp.Min älskade Hubbe-gubbe, i trappen som den såg ut förut.
Här hade vi redan hunnit måla på väggarna lite grundfärg och prova den nya grå färgen, innan var väggarna MÖRKBRUNA! Huuuga....hemska minne....Nu är det ju inte mig ni ska titta på, utan trappan bakom hade jag tänkt. För såhär såg det ut innan vi hunnit luta av den.
Åh åh åh....ser ni den bruna färgen (den mörka bruna färgen) som är till vänster om min armbåge!? Tänk en den mörka färgen i HELA trapphuset!Såhär ser trappan ut idag, vitt mellan stegen, och stegen är betsade svart.
Ställningen som står där, har vi såklart tagit bort, den togs bort efter att vi målat klart taket.Såhär ser det ut i övre hallen. Hissgardinen som jag nyss sytt hänger på sin plats.
Älghornet har vi gjort efter inspiration från Kronans Blommiga Bageri, fast vi valde att göra skölden högblank svart, istället för vit.
Springorna som blivit i taket mellan panelen, har Magnus fogat igen, och det lilla men tidskrävande arbetet gjorde en ENORM skillnad på resultatet, det blev ett helt annat ljus. Just nu är det lite tomt där uppe i hallen, men det ska byggas en liten ljugarbänk som ska stå innanför räcket till höger. Och sedan ska jag nog ställa in en liten byra där riskvasten står, och sedan ska det upp lite lyktor och tavlor osv. Den lurviga mattan som ligger där, är en favorit hos Mira, där ligger hon alltid och vilar.

Så, bilderna kom till slut.
Som jag hade lovat...:D

Nu ska jag packa iordning så jag är klar att åka till Umeå när vi bestämmer oss för att fara.
Hundvakt är ordnad, och jag är så tacksam för Magnus fantastiska mamma och pappa, de ställer alltid upp!

Lev å må folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0