En fet tisdag...

Idag är det fettisdag, och det ska minsann frossas i både semlor och bruna bönor!
Bruna bönor kokar jag inte själv, men har en alldeles fantastisk svärmor som gör det, så vi är bjudna på middag ikväll. Härligt.

Jag har även ringt och fått ordning på det här med kassakorten till a-kassan.
Jag har inte studerat, jag har varit "förhindrad".
För mig känns det som ett val mellan duktig eller idiot.
Kunde det inte ha funnits en "box" för studier också, finns fakstiskt plats för en.
Men men, det ska väl kanske inte synas att man varit duktig och studerat.Igår kväll innan jag gick till sängs så chattade jag med en mycket fin och god vän som jag har i Solna, och tydligen så vankas det mycket fint besök i början av mars! Så det ser vi väldigt fram mot. De skulle till och med stanna över natten, vilket innebär att det kanske kan bli ett glas vin till en fin middag.
När jag vet att jag ska få träffa människor som jag tycker särdeles mycket om, så blir jag alldeles rörd, och ibland är glädjetårarna nära. Vissa människor är så speciella, och ger mig sådana speciella känslor, och de har alltid fått mig att känna mig älskad och accepterad, så kanske är det tacksamhet? Jag vet inte, men de gör mig SÅ lycklig att veta att jag har dessa fantastiska människor i mitt liv.


Mira och Matte myser på kökssoffan som Magnus farfar snickrat ihop en gång i tiden.

Åh, ni skulle bara veta vad solen skiner, både utomhus och inomhus.
Golvet i vardagsrummet har varma fläckar där solen legat på, och jag känner sådan lust till att slita igång Pärlan och köra en sväng. Men, ekonomin är snäv och bensinpriset på toppnivå, så att jag har bestämt mig för att spara all körning tills jag tar mig upp till min älskade bror och kusin någon helg här framöver, och istället köra som en dåre då. Njuta njuta och njuta lite till, se "Småstadsliv" och dricka en pilsner eller två, äta gott och må gott. 

Nu ska jag äta lite, och sedan känns det väldigt lockande med en promenad på älven tillsammans med min lilla spets.

Lev å må!

Kommentarer
Postat av: Marina Dahlberg

Ååh, va ja tyck om den där bilden på dig :)Fin du, kram

2012-02-23 @ 23:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0