En helg i Umeå...

God afton.
Helgen har spenderats i Umeå, hos kära Rebecca och Jörgen.
Vi åkte ner på fredagen, och kom hem nu ikväll.
Vi har ätit gott, mått gott och haft det mysigt.
Tusen tack älskade Rebecca och Jörgen för allt! Vi har haft en underbar helg!
Kram på er!

I eftermiddag när vi var på väg hem, så körde vi fast på en oplogad parkering, men fick, som tur var, hjälp av några förbipasserande. Ett riktigt trevligt par i min egen ålder. För vi satt verkligen fast...4-hjulsdrift är skitbra...tills man hänger sig på buken, då är det stopp. Och med snöstormen som var i helgen så hade plogarna inte hunnit ta parkeringarna, och jag som formligen hade hinkat i mig kaffe innan vi åkte från Umeå.

Precis innan vi åkte var vi nämligen och träffade ett par som vi sett fram emot att få träffa under ganska så lång tid, och det var verkligen hur mysigt som helst. Riktigt trevligt hade vi det.Fastkörningen på parkeringen bidrog till att Jaana och jag blev några minuter sen till ringträningen.
Så det var lite kaotiskt de första minuterna.
Kom hem, hämtade hunden och åkte ut till Söråsele, så ni kan ju gissa hur jädrans glad min hund var. Hon ville knappt göra annat än att pussas och kramas och bli gosad med. Så när jag väl hade visat henne en massa uppmärksamhet och myst riktigt ordentligt med henne, så skötte hon sig prima.
Har nästan problem med att hon är FÖR bra på att ta kontakt, så jag måste "få ner" henne på marken, hon drar upp framtassarna för högt, så nu har vi nog kommit på knepet, så jag får se hur det går nästa gång. Ska bli spännande.
Jag känner att vi har ett riktigt bra samarbete, och hon är så tacksam att arbeta med. Alltid glad och lyhörd. Så självklart smittar det av sig, så jag blir glad och lyhörd.

Så, vi har haft det fantastiskt.
Jag hoppas att även ni haft en bra helg?

Nu ska jag göra mig iordning för natten.
Köpte en ny bok i Umeå som jag ser fram emot att få grotta in mig i.3096 dagar, av Natascha Kampusch.
Tror att den kommer att vara fruktansvärd, ofattbar och gripande.
För visst känner alla till historien omkring henne?

God natt folket!

Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0