FaCeBoken...

Jag är en sådan här person som tycker att saker och ting ska fungera, punkt slut.
Och när saker och ting inte fungarar som de ska, så tappar jag tålamodet väldigt snabbt.
Just nu är det facebook som inte fungarar som det ska, och då blir jag tokig.
Man vill svara på sina meddelanden och lägga in en statusuppdatering, men INTE då.

De senaste veckorna har jag uthärdat massor med problem på facebook, och inte nog med det...dessa nya sk. "walls"...jag begriper mig inte på dem. Ska man gå in och kika på någons vägg, så hoppar den hela tiden till toppen av sidan, så man kan inte se vad som står längre ner, sjukt irriterande.

Det andra problemet som har retat mig halvt fördärvad är att jag måste trycka på allt minst två gånger för att det ska registreras. Har jag t.ex. skrivit något nytt som jag vill publicera på väggen, så måste jag trycka på "skicka" två gånger, och skriver jag ett meddelande till någon så måste jag trycka på "skicka" minst två gånger, ska jag gå in på någon annas vägg så måste jag först klicka på namnet, och sedan skriva in namnet i sökrutan och klicka på "sök" för att det ska fungara. Jag börjar nästan tro att facebook har fått tvångstankar.

Näh, nu ska jag snart ta och bege mig ut på en sparktur med hundarna. De blir så himla lugna och beskedliga nu när man får motionera dem som vanligt igen. Under den kallaste perioden så trodde jag nästan att de skulle börja klättra på väggarna! Jaana gick omkring och pep för att hon ville gå ut, väl ute frös hon om tassarna, men ville inte gå in i alla fall. Mira ville inte alls gå ut, hon ville bara ligga inne på soffan under en filt och må gott.

Sedan tror jag faktiskt att jag kanske ska kärra upp lite mera ved på bron, jag får se hur sent det blir. Men jag har inte varit ute så mycket på sistonde, kylan lamslog mig, och jag har inte riktigt fattat att det går att vara ute igen, utan att frysa kroppsdelar av sig. Och det är ganska mysigt att kärra ved, då vet jag ju att jag inte behöver gå så långt för att fylla på vedlådan inne.

Näh, nu vill lilla Jaana ut och springa.
Såklart ska jag uppfylla hennes önskan, för en motionerad hund= en lugn hund.
Mira ligger och blänger på mig, så förmodligen anar hon att det är skojjigheter på gång.

Lev å må.
Kan ju lika gärna säga God Natt också, för nu torrdde det inte bli någe mer skrivande ikväll.

Ooh, skulle ha bytt i sängen också, så vi får bädda med det nya täcket som Magnus fick i för tidig födelsedagspresent av sin mor och far. Myyys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0