God-mitt-i-dan....

Imorse vaknade jag till doften av dessa ljuvliga bröd...Det visade sig att Magnus hade bakat färska tekakor till frukost.
Riktigt gott med nybakade tekakor med smör och ost på....Mmmh.

Dessutom så bäddade vi rent i sängen igår, och det nya täcket var fantastiskt skönt!
Dock har jag sovit lite dåligt inatt, har vridit och skruvat på mig, inte riktigt hittat djupsömnen. Känns som jag har legat i ett mellanläge hela natten.Mira älskar värme, och att ligga framför vedspisen är bland det mysigaste hon vet.
Fast mysighets-rekordet tog hon nog i helgen när hon fick ligga på fårskinnet, på vedlådan ett snäpp från spisen.
Att få ligga där och mysa när det är bitande -34 grader ute, måste kännas fint för en frusen liten hund.Vi var ju hos fina Fru Gavelin på middag i lördags, och eftersom jag mest går omkring i underställ, så tänkte jag att det kunde vara trevligt med en bild där jag fixat till mig lite. Har ju kommit på att det här med smink faktiskt är riktigt kul, skulle kunna sitta i flera timmar och prova på allt möjligt, precis som att måla/rita. Det är riktigt intressant, synd att produkterna är så dyra, och jag är för snål för att köpa mängder. Finns ju roligare saker att lägga pengarna på. Dessutom så föredrar jag att lägga lite pengar på sminket, så att jag vet att det sitter där det ska, när jag väl använder det. Finns det något värre än att måsta bära med sig hela sminkväskan för att bättre på!? Näh, det ska sitta där tills jag väljer att tvätta av det. Loreal har riktigt bra grejjor tycker jag, deras ögonskuggor är grymma, sitter som berget om man lagt en bra grund. Däremot har de slutat göra ögonpennan som jag tyckte så bra om, för den jag har nu är V-ä-r-d-e-l-ö-s, kletar och smetar...BIG no no! Så jag måste hitta en bättre.

Nu ska jag hänga upp gardinerna i köket, och så måste jag sy klart hissgardinen uppe så att jag kan lägga upp bilderna jag lovat...nu när det ligger nytt golv och allt. Vi är faktiskt riktigt nöjda, Magnus och jag.

Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0