Ja jösses...

Idag fick jag hem ett brev, från Kommunal. (Föga förvånande)
Jag hade ju inte fyllt i vad jag gjort den 16-18/1 2012, så det var jag tvungen att göra.
Fast, jag vet inte riktigt hur de hade tänkt att jag skulle fylla i det.
Jag hade kryssat i att jag avslutat studier (18/1), och därför så fyllde jag inte i något om dagarna fram till tentan. Eller snarare sagt, det finns ingenstans man Kan fylla i om studier. Det finns ingen passande "box" att sätta kryss i för 50% studier. Och hur gör man då?
Jag måste ringa dem imorgon och fråga vad de håller på med, jag har ju dessutom skickat in ett intyg om studier, där det står att jag hade tenta den 18/1. Ibland undrar jag hur de tänker? Fast, förmodligen tänker dem inte alls!

Det blev en fransk manikyr i alla fall, och det känns bra.
Gillar att ha vita nageltippar, känns fräscht.
Lite pillrigt att göra det själv så att inte nagellacket smetar överallt, men jag är ju "pillrig" av mig, så det brukar bli skitbra tillslut. Är lite av en pedant när det kommer till mina naglar, vill gärna att de ska vara fint filade och de får inte vara ojämna eller ha jack i sig. Kanske kommer det sig av att jag varit nagelbitare sedan 5års åldern, och slutade för 1,5 år sedan, och därför vill jag ha dem fina, nu när jag kan.

Tjohoo, dessutom har mitt kursintyg kommit idag.
Känns gött att ha det avklarat, då kan jag gå vidare i livet.

Åhåhå, nu ska jag nog ta och göra iordning ett fotbad. Skulle kännas riktigt gött att ta hand om fossingarna, så de återfår sin forna ungdomliga mjukhet. Man kan väl nästan säga att mina fötter "förstördes" under åren som jag arbetade på kyrkogården. Fötter mår inte bra av skor med stålhätta. Så nu ska jag få tillbaka mina fina, mjuka fötter som jag hade när jag studerade på gymnasiet. Det är ett löfte som jag givit mina fötter, för om det är något man ska ta väl hand om, så är det väl ändå det som bär oss dagligen!? Tycker ni inte?
Kanske skulle jag ha gjort en fransk pedikyr!? Det har jag aldrig gjort! Mmmh, får se vad jag hittar på.

Lev å må!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0