För sent...

Den stackars lilla fågeln orkade inte, den var redan för utmärglad.

Och för er som nu undrar, kan man ta hand om en sådan fågel hur som hellst?
NEJ! De är fridlysta! Men eftersom Magnus pappa är med i Kungsörnsgruppen, Naturskyddsföreningen samt att han är fågelskådare, så har tydligen de lite större rättigheter, så han har varit hos oss och hjälpt oss ta hand om fågeln. Berättat vad vi ska göra osv. Hade den klarat sig över natten så hade vi nog skickat den till Lycksele djurpark för vidare vård och omsorg.

Min älskade karl har kommit in i något ryck...han ränner runt och gör allt möjligt fantastiskt här hemma.
Drar lite el, skruvar tillbaka stegen till kallvinden, moterar fast älghornet på skölden och sedan ska den monteras på väggen.

Känner nästan att det håller på att dra ihop sig till en bildbomb.
Problemet är bara att jag inte vet var Magnus har lagt bilderna på sin dator.
Min VAIO har tydligen bestämt sig för att inleda 2012 med att strula, den är glapp i kontakten så den laddar inte som den ska...skit också! Jaja...det går med "klumpen" också (Manges stationära).

Vilka extrema temperaturväxlingar det är ute...svinkallt imorse, men bara -15 grader nu, plus att det snöar en snuttidutt.

Haha, jag pratade med min käre bror igår.
STORA planer på gång, och som jag längtar, det finns få saker som är så kul som att få åka upp till storebror, bli lite retad, köra skoter och sådär...syskonmysigt helt enkelt!
Och jag menar, hur wouderbart kommer det inte att vara nu då!? Det är ju typ allt gånger 1000, och jag ska förklara varför.

Sist jag var hos brorsan, så hade han inte brädfodrat om huset och tilläggsisolerat...var GANSKA så kallt inne där, och när vi hade bestämt oss för att se film så gjorde vi det i ytterkläderna, under varsin ullfilt. Men rackarn så vi mös!
Nu HAR han brädfodrat om och tilläggsisolerat! GREAT!
En annan sak, min käre kusin Martin har flyttat till min barndomsby! Det innebär att om det ska köras skoter, så kommer även (mest troligt) även han att följa med! Hysteriskt!
Och som grädde på moset; SMÅSTADSLIV, i MÄNGDER!! ME LOVE!
Det ska bli småstadsliv-marathon! Yeeepiii!
Som ja längt...då kommer min älskade Magnus att få se vilka galna "pojkar" jag växt upp med!

Nu kom älsklingen in med hornet...kanske ska hjälpa till....:D

Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0