Fullt upp...

Just nu händer det väldigt mycket på hemmafronten.
Vi håller som mest på med att brädfodra om huset, och så mycket annat hinner vi inte med.
Men nu har vi kommit upp på så pass hög höjd att det är bara Mange som kan vara på ställningen, eftersom jag är så KOPIÖST höjdrädd! Så jag får nöja mig med att bära fram och såga till brädorna...men det går ganska bra det med. Känner mig duktig som bara den, oväntat kul är det också.

I onsdags förra veckan var jag i Umeå och skrev tenta i Jök:en, och hoppas just nu på att det ska ha gått bra så att jag slipper göra om det. För det har jag verkligen ingen lust med...jag är less.
Less på att plugga,
Less på Umeå, och less på pluggstress.

Hundarna har varit väldans gosiga de senaste dagarna.
Jaana vill pussas hela tiden, och hon pratar en hel massa.
Skulle verkligen ha spänt på mig Tegsnäsarna och åkt en vända med henne i skogen, så hon får göra av med lite energi.
Mira är bara sådär dunder mysig, hon var så tacksam efter att jag hade klippt bort allt hår hon hade under tassarna och mellan trampdynorna. Var som att hon hade tofflor på sig, så det var så besvärligt att få bort all snö och alla klumpar som bildas när hon är ute och springer.

Min dator är inte speciellt samarbetsvillig, så tyvärr dröjer det nog ett tag innan jag kan lägga upp några bilder...fast jag hoppas att det inte ska ta allt för lång tid.

Jo, vår lilla Jaana har ju hunnit fylla ETT år!
Samma dag som jag skrev tenta i Umeå. Så innan jag åkte hem så gick jag in på LOBOO, på Ersboda, och köpte tuggben och en leksak (apport-fresbee) och den blev väldigt populär. Dum som jag var så la jag den på broräcket här hemma, så nu ligger den någonstans under all snö...:/....Jaana gillar den.

Nu ska jag avsluta.
Vi är nämligen bjudna på gófika hos fantastiska "Fru Gavelin", vår goa å gláa granne mitt-emot.

Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0