Torsdag...

Goddagens!

I morse när jag vaknade var jag väldigt förvirrad, ja, mer än vanligt faktiskt.
För det första kunde jag inte förstå var Mira var. Och för det andra så kändes det ganska kallt inne, därför kollade jag termometern när jag kom ner, och trodde jag skulle svimma när jag såg vad den visade. 
14,5 grader!? Fyyy!
Såklart så gick jag genast till luftvärmepumpen, och svor när jag såg att den stog på 24 grader!? Men...hmm...lampan på luftvärmepumpen lyser ju inte?
Då måste det ju vara något jubel-pucko som har stängt av den på knappen i hallen igen! (Händer ganska ofta, eftersom elen i det här huset är korkat dragen och behöver göras om!) Men nä, knappen var på!?

Ja, då visar det sig att Magnus GLÖMDE sätta tillbaka sladden i eluttaget efter att han hade sågat klickgolvet igår!
Ojojoj, så rysligt nära det var att jag skulle bli riktigt arg när jag upptäckte det, stackars jag som höll på att frysa ihjäl! Och varför hade inte han tänkt på att det var så jädrans kallt när han steg upp!?

Näh, nu ska jag göra upp en brasa i spisen, för luftvärmepumpen ger då ingen värme att hejja för.
Burr!Åååh....förrgår hade jag mina älskade systrar (kusiner) på besök. Marie och Majsan, samt Majsans fina kille Filip.
Det var verkligen höjden av lycka!
Vi spelade Monopol (Tack Majsan för att du ställde upp....du vann ju i alla fall...;P...) Majsan ville inte vara med, som tur var så lyckades Marie och jag att övertala henne att vara med, för gamla goda tiders skull, och sablar så roligt vi hade. Vi åt godis, och Marja spelade pengarna av oss så det swischade om det.
Jag kom trea, Marie kämpade på men slutade som två, och Majsan kammade hem äran!
Så förhoppningsvis blir det fler omgångar Monopol...:D...Annars ska jag påminna henne om jordskredssegern hon vann, och då måste hon ju bara ställa upp!

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0