After Marknad...

Nu såhär efter marknaden så är jag döslut. Både fysiskt och psykiskt. Det är jobbigt att vara trevlig hela tiden, för ibland vill man bara ta tag i folk och ruska om dem. Men, man ska bara le och se Ännu trevligare ut.
Fötterna är körda...har sjukt ont i högerfoten (den med bara 1 av 3 ligament), så jag tror att jag har en lindrig muskelinflammation eller något, för den är inte ok...
Jag har just nu ett ENORMT ensam-behov. Kunde jag så skulle jag låsa ytterdörren och inte en jäkel skulle få komma in nu de två dagar som jag är ledig. Funderar seriöst på att ta med Jaana och tältet ut i skogen, parkera bakom en stubbe och bara njuta av naturens egna ljud. Bara njuta av norrländsk tystnad och känna batterierna laddas om. Bara vara Jag....och hunden då...men hon är ju självskriven! Ingenstans utan min hälleforsare! Henne kan man dessutom prata med, och jag mot förmodan skulle känna mig lite ensam.

Nu ska jag bara njuta av kvällen, precis som jag ska njuta av mogondagen och fredagen. Sedan arbetar jag lördag och söndag, för att vara ledig nästa helg när det är Fäviken Game Fair! Yeey! Som jag längtat! Ända sedan förra sommaren! I år ska jag kolla efter en älgbössa, känna in vilken sort jag skulle vilja ha...och sedan så MÅSTE jag gå in på Lundhags fabriksbutik i Järpen, såklart! Tänk att vi redan börjar närma oss slutet på juli!? Var tog denna månad vägen?

Lev å må!
Nu ska filosofen ta och filosofera å må gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0