Sommar, sol och svett...3 heliga S

Vilken dag! Det är fredag, jag är ledig, får en massa "måsten" uträttade och mår som en gudinna!
Jag har vid detta nu bara ett av tre vitrinskåp kvar att montera, utöver det har jag varit på återvinningsstationen, ätit lunch på jobbet där jag även lämnade en flaska rabarberdricka, svängde förbi på kyrgogården och sa "Hej" till mina kära gamla arbetskamrater. Jag har varit och köpt en säck hundmat hos Henry på AxaECO, och köpt ut lamp-armaturerna vi beställt på Colorama.
Men det som gjorde min dag mest underbar var när jag fick rädda en stackars pippi som badat på lite för djupt vatten i vår trädgårdsdamm, så jag tog in den, torkade den lite försiktigt innan jag gick ut igen och sedan satt jag med den tills fjäderdräkten torkat så den kunde ge sig iväg på nya äventyr.
Nu tänkte jag skruva ihop det sista av vitrinskåpen, hänga tvätt, städa gården lite, lägga in allt som ska vara i de nya skåpen, vattna nysådden, äta middag, bära ut mattorna i förrådet...listan kan göras oändlig! Får se hur mycket jag orkar göra idag.
Imorgon arbetar jag mellan 11.30-18.00, men sedan är jag ledig på söndag, måndag och tisdag. Och på onsdag börjar jag inte föränn klockan 17.00 och jobbar till 02.30 tror jag det var...så jag borde även hinna en hel del innan jag börjar jobba.

Visst är det härligt och underbart med sommar!
Shorts och linne är hur nice som hellst efter en vinter i tjocka täckbyxor och jacka!

Lev å må!
Snart är det marknad! YeY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0