?

Vars tar tiden vägen?
Det är söndag, och varför är inte allt som skulle göras gjort?

Ska jag vara ärlig så har jag både varit trött och lat, och vädret skjuter ju inte direkt till något i motivationsbarometern. Samtidigt försöker jag glädjas över att det är blött och regnigt och smått jävligt, för då slipper jag ju vattna där vi sått gräsmatta.

Det går inte att gräva ner någon trädgårdsdamm, eller det går, men det är lerigt och otrevligt...
Igår när vi tog några spad-tag så hittade vi massor med daggmask, så vi sparade några av dem och begav oss ut och fiskade bäcköring. En släppte jag tillbaka, två släppte från kroken precis innan de var ovanför land, och fyra lyckades jag få att behålla. Mange fick två, men en släppte. Så jag hittade mig en bra "gröbba".

Jag ska göra klart byrån idag...så långt har jag bestämt det...
Huset har i alla fall blivit dammsugat, men det är sådant kaos att det skulle behövas huuur många dagar som helst att städa upp. Dessutom är Magnus fiskesaker Överallt! Han ska ju "bara" tvätta av allt innan han kan stoppa tillbaka det där det ska vara. Kan ju inte ställa undan det med havssalt på. Men, han är och bygger en bro idag...

Jag är också duktig på att sprida ut mina saker, men nu är det faktisk min älskade som har sina pryttlar all-over-the-place.

Min Lovisa är jättefin, och stor...jag är så N-Ö-J-D!
Blir en bild när det är klart...och det kan ju dröja ett tag...

Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0