Längtan...

Just nu längtar jag efter:

Solen:
Det har varit grått och trist ute, med bara små glimtar av solen. Min önskan hade varit att den tittar fram i alla fall i en dag eller två, så att löven slår ut helt och hållet, så att gräset grösnkar ordentligt och att blommorna blommar.

Insekter:
Ja, det kan ju låta helt galet..men hur ska det kunna bli några bär utan insekter? I övrigt klarar jag mig utan dem, men just för höstens bärplockning önskar jag insekter!

Mina kusiner:
Jag saknar dem alltid när jag inte är hos dem, eller de är hos mig. När jag får vara med mina kusiner så känner jag mih hel och lycklig!

Nya intryck:
Jag älskar att utvecklas, och det spelar egentligen ingen roll vad det är, bara det är något nytt. Stort som litet, dyrt som billigt. Just nu har jag nog mest cravings efter minigolf! Herregud så roligt det skulle vara att dra ihop ett gäng och spela mest på kul...

Energi:
Är inne i en energi-dipp...har haft energi i överflöd, men nu är den nere på sparlåga. Väntar på ett nytt schwung.

Att måla:
Mormor och morfar ska måla om sitt hus, och lustigt nog ser jag fram emot att hjälpa till. När vi ska få tid att åka dit vet jag inte, men det kan ju vara en fördel om vädret blir lite mer samarbetsvilligt först, annars rinner väl all färg av huset innan vi ens målat på det...
Har även börjat teckna lite igen...målade en jägare för ett par kvällar sedan, känns att jag tappat lite av stinget, men det kommer tillbaka bara jag väl börjar teckna igen...går ganska fort. Att få rita, måla och teckna ger mig frid inombords, kanske är det så när man får ventliera sin kreativitet. Känner ett sug efter att få plocka fram mina akvarellfärger och block...man kan få till så många fina nyanser med akvarellfärger.

Fäviken Game Fair:
Jaktmässan i Jämtland. Det är fantastiskt att det finns, och jag får alltid världens "ha"-begär när jag går in i tälten med kikarsikten och vapen...skulle verkligen vilja ha ett eget vapen för högvilt, och även en hagel-puffra som tål stålhagel, för min fina bössa som jag fått som gåva av morfar (Husqvarna 310 AS) tål bara blyhagel. Självklart ska jag ha kvar mina fina 12:a med engelsk kolv, bara för att den har ett sådant affektionsvärde, men jag vill ha en som jag kan använda överallt, och inte behöva tänka på att det är våtmark eller sjö.
Det var ju i Fäviken som jag hittade min kick-ass hiker-rygga från Bergans...den är sanslöst skön att bära!

Svar från Left Hand Tattoo:
När ska jag få svar på mitt mail!?
Jag vill ju veta Nu!

Så, just nu är det mycket jag längtar efter...

Lev å må!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: man lever på vatten, kaffe, kokt broccoli, kokt ägg o ost + går vart än man ska + 1timmas långpromenad/dag.

Inget socker, minimalt/inga kolhydrater! :-)

2012-06-12 @ 13:54:15
Postat av: Tittarin

Sista helgen i juni är game fair höga kusten,kanske värt ett besök! :)

2012-06-12 @ 16:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0