Lycka...

Ikväll kommer käraste Rebecca...eller inatt kanske, jag vet inte riktigt när hon dyker upp.
Sängen är i alla fall bäddad och klar. Så himla mysigt!

Idag har det städats för fulla muggar på jobbet, så även igår. Förberedelserna inför marknaden är alltså igång. Har man ordning innan marknaden, så är det enklare att städa efteråt, för då vet man var allt hör hemma.

Igår hängde vi upp tavlan och tavelhyllorna som jag köpte på MIO i helgen, och jag är nöjd. Bara sänglamporna kommer upp så blir det prima. Fast nu är jag ju bra sugen på att ta tag i sänggaveln. Har dock inte riktigt bestämt mig för om jag ska måla den vi har så den blir vit...eller om jag ska göra en alldeles egen tygklädd munka-jong. Men det lutar mot det senare.



På måndag kommer vitrinskåpen som jag har beställt till köket uppe, det ska ju som sagt göras om till hobbyrum i sinom tid. Men först ska det målas om så det blir vitt och fräscht, det ska även läggas in ny golvmatta, och sedan ska vävstolen bäras in och monteras upp. Det ska även rivas en hel del, men diskbänken ska få vara kvar, så man kan skölja ur penslar och så...en del skåp ska också få vara kvar, men luckorna målar vi om. Åååh, vad jag längtar tills allt annat påbörjat är klart, så vi kan börja med det projektet. Jag har lovat mig själv att INTE påbörja något nytt nu, innan gästrummet är listat, garderoben i sovrummet är byggd, rabatterna kring trädgårdsdammen är grävda ut till önskad form, samt att trappstegen är betsade med ett nytt lager "mylla" (svart).

Nu ska jag sätta mig ner och leka lite konstnär.
Ska måla sopsorteringshänvisningar till städförrådet på jobbet.
Det som ska målas är;
Glas
Tidning
Aluminium-pant
Plast-pant
samt övriga sopor.

Tjohooo....nu har jag inte tid att skriva mera.
Ha en fin kväll "allihopen"!

Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0