ischias-helvetet...

Nu är den världsberömda nerven i kläm igen...
Tack och lov så verkar det som att den inte ligger på hela tiden i alla fall, utan det är bara i vissa rörelser jag märker av det, men det är jobbigt nog.
Jag trodde att det skulle släppa när vi var på gymmet igår, men inte då.
Jag började med 15 minuters intervall av raskt tempo och jogg, därefter körde jag bänkpress, militärpress, benböj, rygglyft och bakvänd sit-up....alltså lyfta benen istället för bålen. (Tar där de verkliga problemen sitter). Så det gjorde jag i set om 2, eftersom jag inte tränat på oförskämt länge, så jag måste mjustarta, så jag inte skrämmer mig själv. Men jag höll puls och svett igång, så det var bra. Därefter blev det stretch.
 
Va ha jag gjort nu på morgonen då?
Frukost har jag inte hunnit äta ännu, men det ska jag äta efter att jag skrivit här...
Jag har burit in ved, eftersom Mange hade tänt en brasa i pannan, och jag blir alltid så sotig av att göra upp eld i den, så då behövdes det ved för att hålla liv i brasan.
Alla julsaker (utom julgranspyntet) passade jag även på att bära in...så jag förhoppningsvis kan göra klart övervåningen idag.
 
Förra året var det väldigt ljust i sovrummet under julen...ska se om jag inte lyckas få till lite bättre mysfaktor i år...
Och herregud vad det ser annorlunda ut nu...garderoben som står till vänster, är bortplockad, och ovanför sängen sitter en STOR tavla och under den en tavellist med massa ljuskoppar...måste ju ta några bilder sedan känner jag...
 
Btw, har ni sett senaste avsnittet av "Gustafsson 3 Tr" på kanal 4?
Om inte, gör det! Jag höll på att DÖ av skratt!
Senaste avsnittet av Solsidan kan också rekommenderas.
 
Ha n bra dag...
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0