Hemma...

Det värsta med att sitta hemma medan min älskade är ute och jagar med min fina lilla tjej, det är att man blir så himla nyfiken! Jag vill ju veta vad som händer, om hon hittar någon älg, om hon skäller, om de skenar, om passarna ser någon älg. Värst av allt är att jag vill absolut inte ringa till dem heller, för Tänk OM det händer något intressant, och jag skulle ringa och sabba allt!? Det går ju inte...
 
 
Alldels nyss har jag haft familjen Edmundsson/Lönnberg på besök, och det var helt fantastiskt att få se hur mycket de små trollungarna hade växt! Vilka härliga små killar! Och att sedan få prata med kära Emelie, det är verkligen alldeles för långt mellan gångerna. Måste verkligen skärpa till mig, och svänga förbi nästa gång jag åker uppöver! Skämmes på mig!
Så underbart det är att få träffa gamla vänner, när det är helt avslappnat, och man kan prata som vanligt. När det är precis som förr, fast man blivit vuxna. Jag älskar verkligen den känslan!
 
Vet ni vad jag skulle vilja göra...jag skulle vilja slita ner alla tapeter i hallen, tapetsera om, måla listerna, måla byrån som ska stå här nere sedan, den som stod i sovrummet förut...det värsta är att jag vet att jag inte skulle orka, och för det andra känns det helt meningslöst att göra något halvdant, för ska hallen renoveras så skulle hela golvet behöva brytas upp och riktas innan det läggs igen. Och dessutom så är det saker som skulle ha varit gjorda färdigt utomhus, som är mycket viktigare att få klart innan vintern. Eller saker och saker, det skulle ha varit fyllt grus runt grunden innan vinter, så inte huset sätter sig till våren.
 
Jaja...vi får se vad vi tar oss för, Mange må ju komma hem från skogen först.
 
Lev å må...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0