Rosa elefanter och grottfolk...

Jag vet inte mycket om min psykolog, vilket i sig kanske är väldigt sunt.
Men, en sak vet jag, och det är att han har sjukt skön humor! Helvete vad jag får skratta när jag är där, även om det kanske blir mitt uppe i gråten av ångesten som framkallas av den nu, ganska så intensiva nålexponeringen jag utsätts för när jag är där.
 
 
Jag är så himla trött just nu.
För det första så blev det inte många timmars sömn inatt, kanske blev det tre, om jag har tur.
Jag kunde inte slå av hjärnan! Den gick på högvarv, hela tiden. Runt klockan tre inatt så vaknade Magnus och var måttligt irriterad på mig för att jag låg och spelade på telefon. Så det var ju bara att lägga ner den igen då, och fortsätta ligga och snurra som en jävla jojo i sängen, men tillslut så somnade jag i alla fall.
 
När klockan ringde, exakt 0700 så var man väl inte sitt piggaste jag direkt....och inte blev man muntrare av att se en tvättbjörn i spegeln. Helt seriöst, jag var KOLSVART runt ögonen, Thank God for Max Factor Consealer säger jag bara, annars hade jag ju skrämt ihjäl varenda levande själ!
Har nog aldrig sett hemskare ut på morgonen någon gång, annars så brukar jag ju vakna upp och vara som en annan Movie Star, håret ligger perfekt och allt.
Förutom att jag såg ut som jag hade varit Hög i 30 år, så var jag ganska pigg ändå.
 
 
Idag i alla fall, så har jag fått bli lite närmare bekant med mitt nya alter Ego, Grott-Marion.
(Om man googlar; "grottmänniska tecknad" så får man bl.a upp en bild på en skitsnygg rosa BH)
(Och googlar man "grottkvinna tecknad" så får man bl.a. upp en bild på Anna Anka)
Tror att jag lägger ner migg försök med att hitta en komisk illustration, ska lägga min energi på att skapa en egen senare ikväll.
Jo, det är nämligen såhär att Grott Marion har väldigt låg salivutsöndring när hon ser en bild på en nål, detta av den enkla anledningen att jag kommer att behöva all saliv jag överhuvudtaget kan producera, när jag ska springa ifrån den här nålen när den har hotat mig till livet nog många gånger.
Och sedan så finns det typ 100 andra exempel på hur mitt "andra jag" skulle beté sig i stickiga situationer.
 
 
Och en annan sak, jag sa det aldrig till psykologen. Men alltså "Pick", visst är det samma sak som Penis!?
När man var liten så sa man ju "picken" om det där manliga bihanget, tredje benet, snabeln, ja, ni fattar, kärt barn har många namn...
Men ni ska jag tala om för er vad en Pick är, eller snarare sagt, en annan betydelse, det är en liten sådan där djävul som de tar hål på fingret med för att kolla blodsocker eller HB-värde bl.a. Det är en "Pick". Japp, så nu vet ni det.
Google är min favoritsökmotor, om man googlar Pick så kommer det upp bilder på plektrum, hur många som helst, i regnbågens alla färger. Så att, så var det med det.
 
Nu ska hundarna få mat, och jag ska rita en teckning, med rosa elefanter, grott-Marion, Pickar och annat kul.
 
Lev å må!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0