Trötta hundar...

Mira är utslut. Hon har tillbringat helgen i fjällen, närmare bestämt Kittelfjäll.
Igår var hon stel som ett spett.
Lite snopet att det inte fanns en endaste ripa på fjället.
 
Själv har jag och Jaana varit i Vilhelmina, mest hos finaste Majsan och Fillan.
På lördagen var jag upp till Skog och Mark en sväng, brorsan fyllde ju år.
Så jag passade även på att svänga förbi hos käraste tant Klara, som vanligt ville hon trycka i mig en massa godsaker, och jag fick bestämt tacka nej, pga. illamåendet. Hos brorsan tryckte jag i alla fall i mig smörgåstårta. Det är ju gott, men det är ändå inte samma sak när maggen inte är 100%.
Martin hade bekymmer med bilen, så jag assisterade honom lite i skruvningen. Kanske var jag mest ivägen, men lite kunde jag i alla fall underlätta, hjälpa till att hålla i, trycka ihop saker, dra i saker för att Martin skulle komma åt olika skruvar och bultar.
 
Igår var vi ut på skjutbanan i Dalasjö.
Majsan skulle få testa Tikkan min, och jag skulle få testa Fillans Blazer.
För att göra det lite enkelt och snabbt så körde vi ut älgen mitt på banan och sköt på stillastående.
Med min gick det kanoners, fick in 2 st 5:1or (Yeey), och med Fillans blev det en 5a (andra skottet) och en träff, men långt utanför träffområdet (stackars älg om den varit verklig). Så det märktes tydligt vilken bössa jag var van vid. Så jag tror jag håller mig till min Tikka, verkar säkrast.
Jaana var såklart med, ju mer skotträning, desto bättre. Första skottet kröp hon ihop (lite rädd), men genast tog nyfikenheten över, så både huvud och öron åkte upp och sedan började hon kolla efter vad det var som lät. Därefter fick hon sitta i bilen en bit bort, och det gick nog bra, hon var helt lugn när vi var klara.
 
Jag ska snart bege mig mot Lycksele igen.
Har precis duschat och känner mig som en ny människa.
Hade det inte varit för vår värdelösa varmvattenberedare så hade jag kunnat stå där hur länge som helst. Så himla skönt.
 
Ha en bra dag folket!
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0