På G...

Idag ska jag till Lycksele för att fortsätta jobba med min stickrädsla/nålfobi.
Det känns faktiskt riktigt spännande, eftersom jag inte har en aning om Hur de arbetar med sådant, vad man får göra och hur man ska tänka. Så det ska bli intressant att se.
 
Det är ingen brådska ännu, ska inte vara där föränn efter klockan 13, så det är lungt.
Däremot skulle jag ha ringt till min goda väninna lite senare, hört mig för om hon har möjlighet att träffas idag.
Sist jag var i Lycksele, så var hon såklart inte hemma. Visst är det typiskt?
 
Jaana var en riktigt mysbulle nu på morgonen.
Hon har fått något för sig, att hon ska slicka på mig när jag har duschat.
Inte så himla mysigt precis, eftersom man känner sig ren och fräsch, och så kommer hon med sin hundtunga och ska göra mig "ren" en andra gång. Jag tror att det beror på att jag doftar annorlunda av duschkrämen, att det inte doftar som "matte" ska.
 
Ååh, visst har jag inte berättat om min tripp till Nästansjö!? Det skulle jag ha gjort!
Jag har ju det här förbaskade illamåendet, och så fick jag veta om en person som är hajj på det här med alternativ medicin, eller ja, lite annorlunda behandlingssätt och så. Jag har alltid tyckt att det verkar vara en bra grej, så jag bestämde mig för att kontakta den här personen och boka en tid.
Efter att ha samtalat en stund kom vi fram till att jag skulla börja med en scanning. Det finns alltså en scanner som upptäcker microorganismer och bakterier i kroppen.
På ena testet hade jag 26, och på det andra hade jag 27 tror jag att det var. Och det var väl inte så speciellt bra, och hen trodde att det mycket väl kunde påverka mitt illamående.
Hens teori var att; jag har för lite magsyra, detta i sin tur gör att jag rapar mer än vanligt, Men att jag inte har sura uppstötningar. Hen trodde också att detta bidrog till en obalans i bukspottkörteln, så att för lite bukspott bildades och att hela metabolismen därför blev en aning störd, och därav illamåendet.
Nu har ju inte jag någon jättekoll på sådant, men jag uppfattade i alla fall att det inte var så bra, och att hen trodde sig kunna hjälpa mig om läkarvetenskapen går bet. Jag valde i alla fall att vänta på gastroskopi- och skiktröntgensresultaten innan jag bokar en ny tid.
 
I förrgår kom min bokade tid för skiktröntgen, och igår kom tiden för gastroskopin. Det jag är mest glad över är att de lyckades boka in mig på en och samma dag, så att det inte bli en massa extra bilåkande.
Däremot så har jag inte tid föränn den 15 oktober (tur tiden går fort), och det kommer att bli en heldag, förmodligen. Pust. Hoppas Mange kan följa med, så jag inte ska måsta köra hem efteråt, kommer nog att vara en aning trött.
 
Näh, nu ska jag hitta på ngt. Vet inte vad...men men...
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0