Fkn Awsome!

Alltså, vilken dag!
Den hade väl knappast kunna bli bättre!?
Undrar när Karma kommer att bita mig i arslet bara för att idag har överträffat alla dagar på GRYMT länge!?
Bäst att hålla ögonen i nacken fokuserade...
 
 
Näh, men alltså...
Först ringer min handläggare på arbetsförmedlingen för att meddela att det finns en plats för mig på en körkortsutbildning (för Lastbil med släp) i Lycksele, och den har redan börjat, så om jag vill får jag hoppa på den. Och man är ju inte dum och tackar Nej till ett sådant tillfälle! Hade kunnat vråla JAAAAA i luren, men ville inte göra handläggaren döv, vore ju synnerligen tråkigt med tanke på vilket arbete hen har, då kan det vara bra att höra.
Läkarintyg för att skicka till transportstyrelsen behövs, så jag slängde mig på telefon - för lång väntan i Åsele, så jag ringde Lycksele - Fick en tid i början på nästa vecka.
Behöver ett synintyg till läkarintyget - ringde en optiker, även den i Lycksele - Fick tid imorgon.
Såå, klarrt! Då äre bara att infinna sig på utnämnda platser på bokad tid och göra det som behöver göras, sedan är det bara att skicka in papperna för att invänta papperna som skickas tillbaka som sedan ska lämnas till skolan. Papper papper papper papper - den byråkratiska apparaten har sin gilla gång.
 
Bilen är tankad inför morgondagen, då ska jag till Lycksele, besöka skolan, förhoppningvis prata med läraren och SYV:en, gå till optikern, köpa snickarbrallor till Mange, kattsand till katten, mascara till mig själv....
 
Näh, nu är det bäst jag lägger mig med ett korsord innan jag kollapsar av extas.
Karma - snälla, var på min sida nu, hela vägen och gärna resten av livet! Ja ha fan int hadde lätt, å ja förtjän litte flyt i live. Please!?
 
Lev å må!
hare gött!

Hårtussar och sommarsulor.

Bilen har fått på sina sommardäck, även om man hade mer att önska av vädergudarna. Idag är det +2 grader och blött ute, det regnar, ser ut lite som snöblandat, men jag är inte säker, fast omöjligt är det inte.
Eftersom det regnade så ini helskotta förra sommaren och hösten, så är jag fundersam på om marken börjar känna sig mätt. Stora vattenpölar dröjer sig ännu kvar ovan mark, istället för att tränga ner i den. Det jag finner tröst i, är att, eftersom det var så regnigt och blött förra sommaren och hösten, och att det snöade relativt mycket under vintern, plus att det är blött och kallt nu - borde det då inte bli en fin sommar?
 
Jaana lossar hår. Mängder med hår. Ofattbart mycket hår!
Igår kväll när jag borstade henne så började jag fundera på om hon fått skabb, men inte då, det är bara MÄNGDER med vinterpäls som kommer lös! När jag borstar henne så ser det till en början ut som att det blir kala fläckar, men efter lite mera borstning så blir fläckan större och större, och därunder döljer sig ett tunt lager med sommarpäls.
Efter borstningen så blev det en cykeltur, som nog blev närmare en mil lång. Jaana travade på i ett jämt och fint tempo. Idag är hundarna trötta och slöa, Mira har varit det i ett par dagar, men hon verkar inte ha någon feber eller så...men jag ska hålla ett öga på henne. Antingen så är hon bara inne i en trött period, eller så är det något fuffens på G, löpen var hon i för inte så länge sedan, så den är det inte.
 
Jaja...måndag idag...idag blir det fläsk med löksås och potatis till middag. Enkelt, snabbt och gott.
 
Lev å må!
Hare gött!

Flyfält och dålig hår-gårdag...

Igår fick jag försöka hjälpa en vän i hår-nöd.
Vederbörande hade släppt upp en inte alls så bra amatörklippare i svallet, och konsekvenserna hette duga. Fanns inte mycket att göra, men det såg i alla fall lite bättre ut när jag lämnade tillbaka huvudet jag så förtroligt fått låna en liten stund. Nu måste det bara få växa ut lite, sedan ska jag gå på med klippmaskinen igen och fixa till det så det ser anständigt ut, för tyvärr var skadan så stor på en del ställen att det inte gick att reparera. Man kan ju inte limma tillbaka hår, tyvärr. Hade det gått, så hade jag fasen gjort det. Och löshår var inte aktuellt om jag säger så...
 
Jahapp, såhär på förmiddagen så har jag bokat in Jaana och mig på ytterligare en utställning. Denna gång i Östersund. Har suttit på eniro och försökt forska i var jag egentligen ska ta vägen när det blir dags. Den 25/5 smäller det, då är det utställning, och därefter är det årsstämma för Hälleforshundklubben som avslutas med middag (kan ju sitta fint innan man ska köra de 25 milen hem igen). Det kommer nog att bli trevligt.
 
Ikväll är det dags för föreläsning i "Fostran och dressyr av din jakthund" med Hundskolan Vision på Folkets hus i Vilhelmina. Har tidigare varit med på en kurs som densamme anordnade i Skellefteå för ca 2 år sedan. Har fått med med erfarenheten att det är väldigt intressant och nyttigt, så jag ser fram mot kvällen och nya kunskaper. Ska bli riktigt intressant!
 
För övrigt så är det väl ganska lungt, händer inte så väldans mycket. Var och arbetade i 6-årsgruppen igår, lika skojsigt som alltid. Hade stängningen, så jag var lagomt mör tills jag kom hem igen. Snabbt i med middag i magen och därefter upp en sväng på biblioteket för att låna böcker av Berhard Nordh. Just nu håller jag på att läsa Bodil Jonsdotter.
 
Jaana har börjat lossa en massa hår nu. Ska duscha henne idag så pälsen hinner "fetta" till sig inför utställningen, och förhoppningsvis ökar farten på pälssläppet också. Borstade henne igår och konstaterade att det blev en hel del fint bomaterial till småfåglarna.
 
Näh, nu få ji lev å må.
Att duscha en Hälleforsare är inte tvärgjort...
(Mira duschades i måndags och blev så glansig och fin, så nu är det Jaanas tur.)
 
Hare!

Morgonmys...

Nu märks det att det börjar vara varmare ute.
Jaana står inte ut med att vara inomhus, utan vill bara vara i hundgården med sin älgknota.
Innan jag släppte ut henne så hade vi en liten mysstund. Pälsen har äntligen börjat lossa, även om det inte blivit några "tussar" ännu, så börjar jag rykta henne redan nu, dels för att vänja henne igen, och sedan för att det är något som jag vill att hon ska tycka om. Det är inte roligt om man har en hund som behöver borstas, och så går det inte, så redan när Jaana var en liten valp så införde jag mysstunder. Och dessa är då sammanbundna med två saker som kanske inte alltid är så uppskattat av våra 4-benta vänner. En av dessa stunder är så som sagt borstningen/ryktningen, och den andra är duschen.
Tack och lov så har hon lärt sig att tycka om borstningen. När borstarna och kardorna åker fram och jag går och sätter mig på golvet, så kommer hon genast och lägger sig framför mig. Antingen så brukar hon vända på sig själv, eller så får man vända på henne, och det är inte ovanligt att hon somnar under borstningen. För mig som ägare är det skönt att ha henne stilla framför mig, och att jag tillåts vända på henne och böka på med henne lite utan att hon kliver upp.
Sedan så behöver ju alla hundar duschas någon gång. Egentligen så skulle Jaana verkligen behöva det nu, för hon börjar lukta hund, och personligen föredrar jag att de inte luktar något alls, och pälsen ska kännas ren och inte fettig. Man ska inte bli grå om fingrarna när man stryker dem, tycker jag. Sedan så ska man ju såklart inte tvätta en hund ofta, de måste få ha sina naturliga fetter i pälsen, annars torkar den ut och blir glanslös. (Jaana duschas 1-2 ggr/år, blir hon smutsig under sommaren så går jag bara ner till älven med henne, så får hon skölja av sig själv.) 
Men när Jaana duschar (det tycker hon inte är så kul), men efter duschen så får hon skaka av sig ordentligt, sedan så har jag vant henne vid att bli torkad med handduk. Det är ett väldigt bra sätt att få hunden att förstå att beröring är något skönt och bra, samtidigt som det låter mig som ägare gå igenom kroppen ordentligt. Man lär känna sin hunds kropp, och det blir lättare att upptäcka ev. skador, om hunden har ont, eller stela muskler, eller kanske är den kittlig någonstans? (Kom ihåg; Man kittlas inte för att jävlas! Man jävlas inte med djur, då blir de otrygga och tilliten kan rubbas!) 
Vid torkningen så brukar hon också somna, sittande (!?), haha. Och jag inbillar mig att duschen blir mer ok att gå igenom, om hunden sedan får en massa uppmärksamhet, massage osv. Man pratar lungt med hunden, berömmer den och smeker den över kinderna och ansiktet, och ger den gränslöst med kärlek, gör man det så kommer man att få tillbaka kärleken gånger 1000!
Om detta går att överföra på en redan vuxen hund vet jag inte, jag har vant Jaana med detta sedan hon var en liten valp.
 
Nu ska jag försöka få tag på veterinären. Mira ska få vaccinationsspruta inför utställningarna i vår....
 
Hare gött!
Lev å må.

En söndag...

Efter att ha haft svinkallt i två dagar så var jag övertygad om att termometern ljög imorse när den visade på +6 grader i skuggan. Jag klädde på mig underställ och på med de nya överdragsbyxorna och regnjackan, och till min stora förvåning så Var det varmt ute, och innan jag kommit hem från min morgonpromenad med Jaana så trodde jag att jag höll på att flyta bort! Kopiöst vad varmt det var! Men jag klagar inte, efter att ha frusit som en nakenhund i två dagar så var det underbart med värme. Jaana höll inte riktigt med mig på den fronten, eftersom hon trivs bäst i kyla med sin tjocka hälleforsarpäls. Men än ligger snön kvar, och då kan man ta sig ett svalkande snöbad.
 
Skidtur på Älgsjömyrarna 2011-2012
 
Idag har jag varit och eldat alla kartonger som blev efter sista Ikea-besöket. Självklart fick Jaana följa med och springa av sig lite. Lycklig som få slängde hon sig i snön och simmade runt och småskällde nöjt.
Planen är att ta ytterligare en promenad idag, snart... Vi har kommit igång bra med träningen, framförallt jag själv, som behöver det mest. Jaanas kondition är det inget större fel på, även om den inte skulle räcka för en hel dag i älgskog, men det kommer att komma med cykelturerna, och när det är sommar blir det nog en och annan tur på inlines också. Just nu fokuserar jag på att bli några kilo lättare så att elljusspåret ska bli en fröjd i sommar. Jag längtar redan till spåret har tinat och torkat så man kan snöra på sig löparskorna och springa av sig. Känna att kilona rinner av kroppen och energin kommer tillbaka.
Eftersom jag hade sådana väldiga problem med magen i höstas, så blev det ju ingen tur på fjället, men i år, då jämarns ska jag upp! Det är ingen höst om inte fjällen får sig en påhälsning, och benen från några mil i sig. Tänk att få lasta ryggan och koppla hunden till midjespännet och bara gå upp i de oändliga vidderna, underbart! Att få slå upp tältet i eftermiddagssolen och tända upp en brasa, laga sig mat över öppen eld och därpå en "kökse" med kaffe, det kallar Jag det ljuva livet! Att bara få sitta där och begrunda sin egen litenhet i världen.
Marsfjällen 2010
 
Men innan jag ser fram mot hösten med turer på fjället, så ser jag fram mot sommaren. Och detta år ska båten ut i vattnet. Jag vet inte vad det blev av förra sommaren, den försvann bara...
Att åka ut med båten, låta Jaana plaska runt i vattenbrynet och leka med luftbubblorna som stiger upp till ytan, försöka locka med sig Mira som inte alls är lika förtjust i vatten. Alltid får man sig en massa goda skratt.
 
Sommaren 2011
 
Tänk så tiden går fort. Nyss hade jag ett litet knyte i min famn, och nu är det en tvåårig fullfjädrad bus-Fia jag har att göra med. Men som den här bilden...
Jaana april 2011
 
När Jaana var så liten så liten att hon knappt tog sig upp och ner i trappan. När varje steg var fyllt med grundlig koncentration. Lilla gumman börjar bli stor tjej, med det är med glädje jag följer utvecklingen. Aldrig har jag sett denna hund sur och purken, alltid är det sprittande glädje i kroppen. Fiser gör hon också, utan att skämmas, ofta och högt. Hon är som sin matte, ganska obrydd (även om inte jag släpper väder hur som helst).
Älskade hund, vad jag är lycklig som har dig!
 
 
 

Tror jag blir tokig...

Alltså?
Varför kan jag inte lägga in bilder?
Får snart ett litet utbrott på det lilla frågetecknet som dyker upp när jag trycker på knappen "Starta uppladdning"!
 
Har precis varit ute en liiiten stund och klyvt ved, men det var inget
(Jaana och Pepsi i hallen på övervåningen. Tydligen så är det bus på gång...)
 
Öööh....jahapp, där kom den bilden som skjuten ur en kanon...!??
Då provar vi en till då...
 
Tydligen så är det tänkt att det ska ta hundra år..men men, jaja...vars var jag?
Jo, klyvt ved, det var inget roligt lördagsnöje i detta blåsväder. Det blåser småspiken och
(Pepsi sitter och spanar ut genom sovrumsfönstret. Han är duktig på att inte riva ner blomkrukorna faktiskt...än så länge har inte en enda dråsat i backen...och glad är jag för det.)
 
Tihi...där kom nästa...great...nu blir det inget sammanhang, men skitsamma...
Det är i alla fall svinkallt ute!
Jag kan inte annat än vara helnöjd med mina nya överdragsbyxor som jag beställde från alltiute.se, ett par Bergans som stoppar både vind och vatten.
(Mira ligger och myser på soffan. Jag har köpt ett nytt vardagsrumsbord, det andra var så förskräckligt fult, men eftersom jag inte kan köpa något nytt förän jag hittat något jag verkligen vill ha, så fick jag lov att stå ut tills jag hittade denna lilla pärla på (hör och häpna) Ikea!)
 
Jahapp..å där kom vardagsrummet...fint...
Då tar vi sista också...
 
Byxorna är sjukt bra! Kommer att bli mitt "alltidhapåmigplagg" i vår...
Magne är och kollar på ett byggjobb idag på förmiddagen, sedan ska vi åka ut till Hälla och ta ner de andra två björkarna som vi fått..Men nu ska jag skriva in lite text till bilderna...
.
(Nya vitrinskåp i vardagsrummet. De slukar Huuur mycket som helst, och äntligen fick vi något att gömma bort stereon i, och högtalarna står ganska bra där vid sidan om, fast jag är grymt sugen på att måla om dem vita...)
 
Nu har Mange kommit hem...
Så snart drar vi nog iväg till Hälla.
 
Ha en fin lördag!
Lev å må!
 
 
 

Solsken och blåsväder...

Tjollahopp...
 
Nu är det hög tid att börja träna din jakthund inför höstens jakt.
Kondition är något som byggs successivt och inte på 2-3 veckor. Vid jaktens Start ska din hund vara i toppen av sin fysiska förmåga, och inte i Slutet av jakten. Därför är det viktigt att börja träna i god tid före, för att undvika skador och förslitningar på din jaktkompis! För vad har vi för nytta av en hund och jägare som inte kan eller orkar jaga när det väl är dags att häva sig ut i skogen?
 
Med unga hundar ska man ta det lungt! En ung hund ska inte springa i skogen hela dagen, utan den kan behöva mycket vila. Här råder det säkert delade meningar, men jag är av den åsikten att en ung hund kan man få begränsa för att den inte ska ta skada. Min Jaana fick vara lös ca 2 timmar/dag i jakt när hon var 8-9 månader, förra hösten när hon var 1 1/2 fick hon springa i 4-5 timmar/dag, och nu är hon färdigvuxen och ska alltså kunna klara ännu längre dagar, men då krävs det att vi är väl förberedda. Mattes kondis är dålig, Jaanas kondis är ok, men ska byggas upp. I år måste jag även börja träna henne mer och mer på eftersök och spår, hon är duktig på att spåra älg, men kan alltid bli bättre.
 
Näh, nog snackat...nu ska jag ut och undersöka om jag har någon luft i däcken på cykeln, annars får första turen inledas med ett besök på macken och trycka i lite luft i slangarna. Jaana ska få på sig dragselen och expanderkopplet. En dragsele är bra att ha för att avlasta ryggen, den fördelar vikten jämnare över hundens kropp. Så dragselar är inte bara till för draghundsfolk, utan fungerar fantastiskt bra på andra hundraser, prova! Se bara till att ha kunnig personal i närheten när du köper din sele (och en seriös försäljare VET att hunden måste vara med så man kan prova selen på plats!), så att den blir lagom stor och lämpligt lång, den ska sitta bra på kroppen! Ett expanderkoppel gör turen behagligare för både hund och förare vid cykelturen, det är inget man ska använda vid en vardaglig promenad, för då slutar det olyckligt och man får en hund som håller på att dra av en på mitten!
 
Näh fasen, hej å hå!
Vi hörs!
 
 
 

Ååh, typiskt...

Jag som tänkte att jag skulle bjuda på lite nya bilder, men vill datorn ladda upp bilderna? -Näh!
Vad ända in i...... vad less man blir.
 
För övrigt så skulle jag upp på arbetsförmedlingen idag, någon info som tydligen inte var värd att informera mera om på handlingsplanen. Bara information helt enkelt, när jag kom dit, tror ni det var någon information? -Näh!
För den hade blivit inställd, man hade bara glömt att meddela mig den lilla detaljen!
Åååh, jag hade ju kunnat ligga kvar i min sköna koj óch läsa Berhard Nordhs "Fjällbruden". Nog för att det är bra att släpa sig upp, även när man inte arbetar, men när man har en sådan god bok i sina nypor så är det svårt.
(Älskade mormor, NU förstår jag varför du tycker så mycket om Berhard Nordh, nu har jag blivit så stor att även jag uppskattar dem! Lycka!)
 
Nu passerade det folk på gatan, de pekade och nickade mot mitt hus!?
Vad betyder det?
Kanske kan det betyda;
 
1. "Fatta vad fint det där huset kommer att bli med den nya fasaden!"
2. "Det där kommer aldrig bli klart, nu har det sett ut sådär i ett år!"
 
Meen, hä ä int lörnt å spekuler i sånt man ändå int kan få svar på.
 
Hmm, egentligen skulle jag behöva städa idag...men vädret bjuder på allt annat än inspiration...
Egentligen så har jag en vedhög som jag skulle ha klyvt också....men hur kul är det när det regnar och blåser kallt?
Skulle jag kanske ha tapetserat lite idag? Åååh, vad svårt att välja!
Undrar om bilen startar? Kanske skulle jag ha skruvat in det nya batteriet? Är som på tiden eftersom det var en hel vecka sedan jag köpte det...fast det är inte heller så kul att göra i regn och rusk...
Vet ni vad detta innebär...jag tror nog att jag kamperar ilag men Berhard Nordh tills inspirationen pockar på igen.
 
Hare gött!
Lev å må!
 
 

Översvämning x2

Igår eftermiddag konstaterade Mange att det var stop i avloppet i källaren. En massa vatten hade tagit sig in, men verkade inte vilja rinna ut genom golvbrunnen. En speciell pump med en smal högtrycksslang hämtades (Kl. 20.00 ca) och Mange påbörjade spolningen, men kom inte speciellt långt innan det var helstop! Så, vi väntade en stund, kopplade på varmvatten och försökte på nytt, då kom vi genast mycket längre, i alla fall så länge det fanns varmvatten, sedan tog det stop igen. Suck!
(Kl. 22.00 ca) Grannen kom förbi med en nyckel och sa att vi kunde få låna hennes toalett och dusch om vi ville det. Dessutom bjöd hon in oss på middag idag. (Världsbästaste!)
När grannen gått hem igen så kikade vi ner i källaren, och till min stora förvåning så hade allt vatten runnit ut, och kvar på golvet låg...ja...sådant som kommer genom ett tätt avlopp...vi kan kalla det "restprodukter" för er som vill ha kvar maginnehållet. Jävvlar så äckligt! Jahapp, det var bara att påbörja städning, ut med allt som stod på golvet, det var bara att kasta (såklart!). Sedan så sköljde vi av golvet med klorvatte. Högtrycksslangen torkade vi av med klorin också. Kl 00.00 var vi klara.
 
Jo, jag skulle egentligen ha klyvt en massa ved igår, men av förklarliga skäl så var det bara att lägga ner det.
Som vanligt så svämmar vår gård över på våren, alltid på samma ställe, Under vedboden/förrådet, för det står som i en liten grop där allt smältvatten samlas. Upp med en av golvbrädorna i vedboden och ner med en dräneringspump, och den stod och gick i tre timmar innan allt vatten var borta.
 
Efter allt stök och bök, mitt i natten, så var vi trötta, och jävligt skitiga. Eftersom allt varmvatten tagit slut medan vi försökte få upp avloppet så åkte vi upp på brandstationen och duschade där, och det har nog aldrig varit så skönt att duscha som vad det var inatt.
 
Idag har jag varit på skolan och vikarierat.
Var så lycklig när jag var rastvakt, solen sken och barnen ville hoppa rep. Eftersom jag är en ganska snäll fröken så snurrade jag såklart hopprepet och försökte se till att alla fick hoppa lika mycket. Dessutom har det blivit en sväng på biblioteket idag, och jag insåg att jag måste gå dit, låna en massa böcker, helst bosätta mig där i en livstid och bara njuta av all fantastisk litteratur som finns! Bokmal som jag är.
 
 
Åh, vet ni vad?
Jag har anmält mig till en målarkurs!
Ska försöka att få med mig min världsbästaste granne också...
DEN ser jag fram mot!
 
Men NU ska jag gå ut till mina vedklabbar och klyva lite....
 
I somras var jag hos älskade kusinen i Skog och kastade in en trave ved...På bilden är äldste kusinen och kusinen "mittemellan"...
 
Lev å må!
Hare gött!

Tankar är bara mentala händelser...

Jag är en grubblare, en ältandes människa, en sådan som inte bara kan sopa av sig och "gå vidare"...jag kan plocka sönder ord och meningar till atomer, ner till minsta beståndsdel och analysera sönder saker och ting. Jag kan vrida och vända och tolka saker på olika sätt, men för den delens skull inte förstå vad budbäraren egentligen ville ha sagt.
Jag tar saker personligt, av den anledning att jag alltid vill göra mitt bästa. Och vill man göra alla nöjda så fokuserar man alltid på vad som kan vara felet hos en själv, inte hos andra. Jag är en karaktär med 1000 personligheter, och jag kan välja och vraka mellan dem beroende på situation.
Jag är väldigt eftertänksam, och fattar sällan beslut som är ogenomtänkta. Oftast så har jag stött och blött det i min stackars hjärna i timtal, dagar och ibland veckor innan jag tar ett beslut, för att det ska bli så bra som möjligt. Iblande försätts tankarna med en dead-line, och då kan det bli lite hur som...men oftast så blir det väldigt bra. Jag vill att det ska bli rätt från början, för det är både jobbigt och svårt att backa tillbaka livet och göra om ett felaktigt beslut.
Så, jag är en grubblare, på gott och ont. Grubblandet gör mig sömnlös, det händer då och då, när jag har mycket att tänka på, svårlösta "problem", "livskriser" eller annat skit. För faktiskt så är det just det det är, många gånger. Men, så träffade jag en sällsynt klok person som lärde mig att "Tankar är mentala händelser", och bara för att de finns, så innebär det inte att det är sanningar.
 
Så, varje gång jag fastnar i "Grubbel-Träsket" så tänker jag just så - Tankar = mentala händelser= inte nödvändigtvis sanning, Och jag somnar på stört! Kan ni fatta hur många år det tog mig att träffa en så klok person, som räddade mig från att grubbla sönder mig själv.
 
Så, till er som är grubblare, precis som jag...prova att tänka så, så hoppas jag att det hjälper även er!
 
Hare gött!
Lev å må.

Try...

Rubriken kom sig av att det är det jag lyssnar på just nu, P!nk - Try...
Det här med rubriker är ju ett mörker...
 
Påsken, ja, den var väl hyffsat bra faktiskt...inte så mycket skoterkörning som jag hade hoppats på, hade nog önskat att få köra upp de där 80 litrarna som vi hade, men men...
Martins stopp i avloppet blev fixat, hans vardagsrum blev klart, och Klaras vedhög blev nästan helt inkastad, så vi fick en del gjort. Nästa påsk blir det inget jobb, bara mysa...
På Gitssjön fick vi för övrigt mest bara 1000-bröder, lite ev en besvikelse eftersom jag hört att fiskarna blivit större, men men...lite knyckar i spöet fick jag i alla fall känna på.
 
Att vara i sin barndoms hembygd är ganska påfrestande för mig, det är så mycket historia som spelas på repeat i mitt huvud, och det kan bli lite svårt att slappna av. Samtidigt kan det bli fyllt av kära återseenden, vi har träffat underbara personer som vi inte träffar så ofta, men även det överskuggas av risker. Om ni alla kunde min historia så skulle ni förstå, men jag tänker inte prata om det här, på en plats som är tillgänglig för hela världen, för även detta är kopplat med en del risker, risker som jag inte vill ta, eftersom personen jag är rädd att förlora är alldeles för värdefull för mig. Så, därför ska vi inte prata med om det...
Sedan så hann vi inte träffa alla vi ville träffa, men jag har redan börjat fundera på att göra en lite road-trip för att kunna hälsa på dessa fantastiska människor som vi inte hann med.
 
Skulle försöka ta lite kort för att lägga in, men mina objekt ville inte riktigt sitta stilla, så korten blev så lurviga...
 
Jaja...jag lever i alla fall...
Har förövrigt börjat med lite släktforskning, och herregud vilket vimmel, men men, samtidigt är det intressant.
 
Lev å må!
Hare gött!
 
 

RSS 2.0