Fkn Awsome!

Alltså, vilken dag!
Den hade väl knappast kunna bli bättre!?
Undrar när Karma kommer att bita mig i arslet bara för att idag har överträffat alla dagar på GRYMT länge!?
Bäst att hålla ögonen i nacken fokuserade...
 
 
Näh, men alltså...
Först ringer min handläggare på arbetsförmedlingen för att meddela att det finns en plats för mig på en körkortsutbildning (för Lastbil med släp) i Lycksele, och den har redan börjat, så om jag vill får jag hoppa på den. Och man är ju inte dum och tackar Nej till ett sådant tillfälle! Hade kunnat vråla JAAAAA i luren, men ville inte göra handläggaren döv, vore ju synnerligen tråkigt med tanke på vilket arbete hen har, då kan det vara bra att höra.
Läkarintyg för att skicka till transportstyrelsen behövs, så jag slängde mig på telefon - för lång väntan i Åsele, så jag ringde Lycksele - Fick en tid i början på nästa vecka.
Behöver ett synintyg till läkarintyget - ringde en optiker, även den i Lycksele - Fick tid imorgon.
Såå, klarrt! Då äre bara att infinna sig på utnämnda platser på bokad tid och göra det som behöver göras, sedan är det bara att skicka in papperna för att invänta papperna som skickas tillbaka som sedan ska lämnas till skolan. Papper papper papper papper - den byråkratiska apparaten har sin gilla gång.
 
Bilen är tankad inför morgondagen, då ska jag till Lycksele, besöka skolan, förhoppningvis prata med läraren och SYV:en, gå till optikern, köpa snickarbrallor till Mange, kattsand till katten, mascara till mig själv....
 
Näh, nu är det bäst jag lägger mig med ett korsord innan jag kollapsar av extas.
Karma - snälla, var på min sida nu, hela vägen och gärna resten av livet! Ja ha fan int hadde lätt, å ja förtjän litte flyt i live. Please!?
 
Lev å må!
hare gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0