Hon som skulle göra köttbullar...

Jag har fortfarande inte kommit mig för att göra några köttbullar, men imorgon är ju sista dagen innan jul, så det lär väl bli då det händer.
Annars då? Jo, idag var vi till Villis en sväng, hälsade på mormor och morfar och Magnus handlade lite julklappar.
När vi kom hem slet jag tag i snöstyret och skottade hela gården, och därefter käkade vi pizza i goda vänners lag. Mår inte tipptopp så jag drog hem när det drog ihop sig till jultvagning i badtunna.
 
Vet inte om jag berätrade det sist, men Jasna har varit och sträckt sig och gjort sig illa, och nu vill jag bara att hon ska bli bra, alternativt att röddagarna passerar fort som faaa....så jag får ta hennne till någon bättre vetande, blir orolig för min lilla gladskit.
 
Imorrn ska julgranen in i stugan, pyntas å kläs ut till oigenkänlighet. Har köpt helt ny, fast gammal julbelysning, en sån där magisk julgransbelysning som är 1000 gånger bätte än dagens skit! Den går nämligen att ta isär i kontakten, så den är Super enkel att fästa i granen och få kontakten på rätt ställe. Idiotiskt kan kanske en del moderna människor tänka, eftersom de är ojordade, men vi har gjort ett alldeles eget litet uttag för vår julgrsnsbelysning, och inget reducerar svordomarna kring julen så mycket som denna belysning. Den är helt enkelt fantastisk! JulgransbelysningsHuvudvärkMedKlisårIHårbottenÄrLikamedVäck!
 
Nu ska jag vila och ladda inför morgondagens stök och bök.
 
Lev å må
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0