Hosta och feber...

Tror jag har hostat sönder min hals, river och gör ont i den var gång jag sväljer.
Dessutom så har jag en lustig feber som kommer och går, så jag vet inte vad den pysslar med.
Ena stunden har jag feber och känner mig riktigt nockad, och nästa stund så har jag ingen feber och det är bara hostan och halsen som stör.
Får se om jag tar mig till Lycksele imorgon, beror på hur jag känner mig. Känns som det kanske inte är en så himla bra ide när jag inte känner mig allt för pigg....samtidigt känns det som jag bör infinna mig där eftersom jag inte har så många gånger kvar på behandlingen nu.
KBT:n står stilla, det händer inte så mycket och jag kommer ingen stans, börjar känna mig besegrad av nålarna, trots att jag har kämpat i en halvår med skiten. Känns en aning tröstlöst. Men vad göra? Jag har ju i alla fall försökt.
 
Katten har hittat en ny plats att vila på.
Han har övertagit fladdermusfotöljen med fårskinnet i, så där ligger han och myser, ofta och gärna.
Han fick ju en tratt på huvudet när jag var till veterinären med honom. (Hade ett rivsår på halsen som inte ville läka eftersom han kom åt att slicka på det hela tiden), så det var tratt som gällde, och jag tvättade honom med klorhexidinshampoo i tre dagar, och smorde med salva, så nu har det läkt, och kissen är lycklig att slippa tratten. Han har varit mer vild än tam idag!
 
Jaja, nu ska jag fortsätta hosta och känna mig miserabel.
 
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0