Update...

Morsning korsning...
 
Har egentligen inte så mycket att skriva.
Har varit och arbetat en del, det finns en hel del vik.-jobb just nu i förkylningstider. Så, i måndags var jag till Lycksele, i tisdags och onsdags så arbetade jag på skolan.
Det verkar finnas få vikarier att få tag på, för det rinner in en hel del jobb, så det är ju bra, för mig.
 
Idag är det lite kallare ute än vad det varit på någon vecka. Temperaturen har hållit sig på underbara minus 3-4 grader, och idag är det ca -13. Så det är inte kallt, bara lite kallare. Solen skiner och det gnistrar så vackert i snön. Önskar att jag hade min summit hemma, får då hade jag slitit igång den och tagit en tur i min ensamhet, bara njutit.
 
Imorse vaknade jag vid 8, av en hostattack. Hade tänkt att sova ut ordentligt, så jag förhoppningsvis ska bli av med förkylningen snart, men när jag vaknade så insåg jag att jag var oväntat pigg, och behövde inte alls mera sömn, så då var det bara att kliva upp och bemöta dagen.
Passade på att gå ut och leka lite dragkamp med hundarna en sväng. Mira behöver verkligen aktiveras nu, vet inte vad det tagit åt henne, men hon har antingen blivit fullständigt döv, eller bara ignorant, så jag jobbar på att råda bot på det. Så vi lekte lite, varvat med lite lydnad, och när vi skulle gå in så smet katten ut!? Åh, jädrans kisse! Som tur är så kommer han så fort man skramlar med kisse-godiset.
 
Nu hade jag tänkt att stryka tvätten som torkat under natten, sedan ska jag hänga det som tvättat under natten, och så ska jag mata i en maskin till.
Ni anar inte hur SJUKT mycket tvätt det blir av att bo med en snickare!? Vi är bara två personer, men det känns som jag tvättar för en hel familj på 4-5 pers.! Så fort jag tömt tvättkorgen så fylls den upp på bara ett par dagar.
 
Så näh, nu ska jag fortsätta med min fantastiska dag.
Imorgon kommer älskade kusin Majsan och hennes kille Fillan, så då ska det mysas. De stannar över tills på lördag. Då ska jag rå om dem, medans de får rå om sin kisse lite...:)
 
Lev å må!
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag saknar dig! Kan du inte komma hit någon dag?:) puss & kram

2013-02-07 @ 18:51:43
URL: http://Rebelii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0