Back to reality...

Datorn har legat inne på rehab...
Viruset slog ut den fullständigt och jag antar att Kim fick kasta ut allt och lägga in det på nytt igen...
Hur som haver så upptäckte jag att vi inte har någon skrivare inlagd på den längre, det kändes lite surt, eftersom jag hade tänkt skicka in papper till a-kassan så att jag inte behöver betala lika mycket i avgift nu när jag är arbetslös...men men, får väl ta det senare då.
För att installera skrivaren så behövs en skiva, som jag inte vet var den finns...såå, inte så lätt som jag först trodde.
 
Min bil har jag äntligen fått ny kamrem på, och vattenpump och fläktrem, tjollahopp!
Men, då tappade jag ju blinkersen när jag for till Lycksele för två veckor sedan, å inte fasen var jag så å trycka dit det nya heller, kofångarn hade flyttat på sig!?
Så, det var bara att transportera sig hem till min kära morbror så han fick hjälpa mig, och efter en hel del kliande i huvudet och funderande, diskuterande och skruvande så fick vi tillslut dit den rackaren, gött!
 
I KBT:n har vi kommit till ett stand still, och kommer inte vidare.
Provar lite nya saker och ska se om det fungerar, men har de inte lyckats köra in en nål i armen på mig innan slutet på februari så anses behandlingen avslutad. Går ju inte att hålla på om det inte sker en utveckling i en positiv riktning. Men jag ser det inte som misslyckat, jag har hittils lärt mig massor om mig själv, och fått reda på en massa ny information via EMDR. Så det har varit givande i alla fall...
 
Just nu så springvikarierar jag, hur kul som helst. Var lite nervös innan, men det har gått bra, så det känns bara positivt nu. Hoppas på att jag ska få jobba mer, så att jag blir lite mera sysselsatt, för man blir bra less på att gå hemma och stöka hela dagarna. Även om jag mest finner ro i att tvätta och städa numera, lite pyssel klämmer jag in också, och det är skönt. Har tappat bort min pysselådra ett tag, men det verkar som jag hittat åt den igen.
 
Hare gött!
Nu ska jag rensa kattlådan...
 
Lev  å må!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

jag tycker att du borde komma och hälsa på oss snart!:)

2013-01-20 @ 22:51:48
Postat av: Rebecca

jag tycker att du borde komma och hälsa på oss snart!:)

Svar: Ja men jag tycker detsamma....ska se vad jag kan göra...:)
Marion Nilsson

2013-01-20 @ 22:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0