Kyla...

-27, idag också....veden i vedboden börjar sina, det känns mindre bra.
När det är såhär kallt så går det ca 3rågade banankartonger med ved/dag.
Så håller kylan i sig så spricker beräkningen...då räcker det inte fram till våren som det brukar...
Nu hoppas jag verkligen att det ska ge sig snart, för jag är less på att vara inomhus, och jag tycker att det är för kallt att gå ut, och hundarna har samma uppfattning, de fryser om tassarna.
Enda fördelen med -27 är att katten inte försöker smita ut så fort dörren är öppen. Han har blivit så himla nyfiken...en himla tur att han verkar gilla sina godisar mer är friheten i alla fall, för skramlar man med godislådan så kommer han som ett jehuu...
 
Idag har jag tänkt att jag ska städa lite...en lite större städning med dammtorkning och så, mest bara för att det ska dofta sådär ljuvligt gott här inne när jag är klar.
Och så ska jag skura golven...
Bytte om i sängen igårkväll innan jag gick och la mig, och det var så skönt att sova i strukna sängkläder! Tidigare så har jag varit för lat och inte ansett mig vilja lägga tid på att stryka allt som strykas bör, men nu gör jag det jämt, och det är underbart! Så det blir nog en keeper...
 
Mina naglar har äntligen börjat växa normalt igen, skönt, för jag har saknat mina längre naglar. De har varit väldigt sköra bra länge nu. Håret har det också blivit lite mera fart på igen, konstaterade att det hade växt som rackarn när jag duschade igår...nice!
 
Jamen, solen skiner i alla fall...
Så fast det är -27, så föredrar jag det framför mer snöande...kom några fjun igår mitt på dagen, fast det var -19....
Näh, sommar vill jag ha nu, och ingen skitsommar som det var ifjol, jag vill ha en riktig sommar, så att vattnet i sjöarna blir så pass varmt att man kan bada utan att få hjärtsnörp när man kliver ner i det.
Ifjol var det så dålig sommar så inte ens Jaana behövde kylas ner...och det säger en del, hon med hennes päls...
 
Jaja...städa var det...
Ska bli skönt...
 
Hare gött!
Lev å må...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0