Ja men här går det framåt...

Oj, jämarns anamma...
Tror minsann att det var ett tag sedan det författades en rad i denna lilla blogg.
Jag har haft fullt upp med allt möjligt, framförallt med att njuta av livet och studera som en tok.
Studierna har börjat ge resultat, skrev mig godkänd i C-teorin på skolstartsmåndagen, och nu håller vi på med YKB (Yrkeskompetensbevis) och Truckkortet.
Lastbilskörningen går framåt, känner att jag börjar få flyt i körningen och har lättare att avgöra vilka växlar jag ska använda var och när, har börjat få in nya tankebanor vad gäller "problemlösning", typ hur man på bästa sätt kan ställa det så bra så möjligt för sig själv, så att det ska jävlas så lite som möjligt.
Flakväxlingen börjar gå riktigt bra också...Ja, det mesta går bra faktiskt.
Självklart har jag mycket kvar att lära och mycket att hålla reda på, men generellt sett så känns det som att jag har ganska bra koll på läget (även om det snabbt kan förändras).
Som om att det inte var nog med att det går bra, så har jag en fantastisk klass, vi har en tight och bra sammanhållning och alla peppar varandra och försöker ge tips, råd och stöd, och sedan så kan vi ju ha så himla kul tillsammans.
Truckkörningen är ju bara det ett kapitel för sig, herrejisses! jag är inte van vid att det svänger "i rumpan" och det kan orsaka en del förvirring i vad man håller på med. Jag tycker att jag svänger åt rätt håll, och ändå så kan det bli kajko i hjärnan, men KUL är det! Skrattar å fnittrar gott åt mig själv. Och saker och ting som jag kan tycka ser läskigt ut, är inte alls läskigt efter att en av mina klasskamrater (som kört betydligt mer truck än jag) peppar och tipsar om konster och knep.
 
Näså, det går bara fint och framåt som sagt.
Å jag har så jämarns roligt på dagarna!

RSS 2.0