Livet rullar på...

Tiden går så fort, jag känner att jag inte riktigt hinner med.
Det händer så mycket hela tiden, och jag vet inte riktigt om jag ska dra handbromsen eller bara "Go with the flow"!?
Jag jobbar, äter, skiter och sover...faktiskt. Och ja, på helgerna så försöker jag väl fylla på social-barometern så jag inte ska utvecklas till erermit och flytta in under någon mossig stubbe.
 
Facebook, detta dj*vulens påhitt har jag lagt ner för typ ett par månader sedan. Hur kul är det att träffa sina vänner för första gången på typ jättelänge med inte ha ett skit att prata om, för "Jag såg det på facebook"!? Näh, så jag tänkte gå tillbaka till det numera uråldriga sättet; att umgås på Riktigt! Mycket med trevligt, och framförallt mer givande. 
 
Träning av hund och hundar inför kommande jaktsäsong har startat så smått.
Cykeldäcken är pumpade och dragselen är framtagen. Jaana njuter till fullo av cykelturerna. Dedär andra vilddjuret, jämthunden...ja, han ska det nog bli ordning på också tillslut.
 
Jobbet då?
Jovars. Har kört timmerbil i lite över ett år nu. Men fasen alltså, detta kommer man aldrig att bli fullärd på. Så sent som i tisdags var jag och vräkte fast mig på en väldigt lerig vändplan. Och, eftersom jag bara kör på nätterna så kör jag även i de sämsta väglagen. Det snöar och blåser och regnar och är sådär lagomt utmanande. För det mesta flyter det väl på, men ibland strular det så jag tror att jag ska få psyk-bryt. För det mesta älskar jag jobbet, men ibland får jag bara lust att slita handbromsen och Gå hem från "ingenstans".Så, det är väl som det ska vara antar jag. 
Själva arbetsplatsen är fantastisk, precis som jag alltid tyckt. Jag har kollegor och chefer som ger mig många goda skratt, peppar och smådjävlas på sådär charmigt vis, så att man känner sig som "en av grabbarna" (fast jag är tjej då).
 
Jag måste nog erkänna ändå, att jag är precis där jag vill vara i livet. Både privat och yrkesmässigt. 
Jag är lycklig.
Sure, ibland har jag pissdagar då jag bara vill dra täcket över huvudet och bara sova bort dagen. Men vad skulle bli bättre av det? Nej, upp och forma degklumpen i den form man vill ha den!
 
Om det fanns något jag skulle önska, så var det att jag kunde frambringa mer tid och ork för socialt umgånge med släkt och vänner. Just nu så hinner jag fasen inte. Men, samtidigt så har det varit lite mycket nu, med flytt igen och nattjobb i slutet av en lååååång och vääääldigt mörk vinter! Jag har nog aldrig längtat så mycket till våren och sommaren som jag gör just nu! Värmen! Ljumma sommarkvällar! Fjällvandringar! Oboy, vad jag längtar!
 
Men nu ni, nu ska jag fortsätta må lördagsgott. Efter en heldag utomhus med familjen ska det bli sköt med lite TV-slappande.
 
Lev å må!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0