Och nu då?...

Semestern är slut, och det blev väl...ja, vadå? Tre veckor med regn. Typ.
Började min semester uppe i husvagnen, och efter ett besök i Marsliden, vid Marslidens första nybygge, så hade jag en hel HÖG med underbar litteratur! Bernhard Nordh, helt underbart! Så, självklart så läste jag en hel massa! Låg där under en filt i husvagnen, läste och lyssnade på regnet som smattrade på taket.
 
Sedan så var min älskade sambo och jag ut på en liten road trip, 2,5 dag var vi ute, och avverkade 170 mil. Vi åkte E45 upp till Karesuando, 99an ner till Haparanda, E4 vidare till Skellefteå och därefter tillbaka in mot inlandet. Även om det var en kort resa med en massa bilåkande så var det skönt att bara få komma bort en liten stund.
 
Sista semesterveckan innebar mest arbete och oro.
Hade fullt upp med att följa upp ett avgivet löfte om att tömma ett hus, samt oroa mig för en kär anhörig som hastigt insjuknade, vilket även innebar lite bråk och stök med vården (vården i inlandet är verkligen under all kritik!).
 
Nu har jag snart fått första arbetsveckan överstökad, bara fredagen kvar då (har ju förmiddagsvecka).
Jag har ju ett sånt där arbete som innebär att man är minst lika mycket på jobbet som hemma. Det är även vanligt att majoriteten av den vakna tiden spenderas på arbetet. Så är det inom transportbranschen
 
Även på det privata planet händer det saker, däremot så är det saker som jag fortfarande vill hålla inne med, eftersom allt inte är helt klart. Ska på ett viktigt möte imorgon, och det är väl egentligen efter det som man kan säga att det är klart. Får väl återkomma angående det...
 
Nej, nu är det dags att leta rätt på kudden, så jag orkar kliva upp och arbeta inatt.
 
Lev å må!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0