Äntligen torsdag...

I veckan är det eftermiddags-vecka, det innebär att det är bara ikväll och en stund in på natten kvar, sedan är det helg! Dessutom är det snart jul!
 
Julen är en högtid som jag brukar ha lite svårt för, men i år ser jag fram mot den.
Jag tror faktiskt att den kommer bli gemytlig.
Det känns helt fantastiskt att det är första julen i Vårt hus också! Jag trivs himla bra i detta lilla hus, det är bara köket som jag tycker är lite dåligt planerat, men det får vi väl bara ändra på när det drar ihop sig till renovering. I övrigt är det perfekt för oss. 
 
Något som jag också ser fram mot, det är att klä granen i år. När vi flyttade in i huset så var jag Stenhård på rensningen av prylar, så även julsaker, så då fick alla plastkulor åka ut. Ja visst, plastkulor har sina fördelar, men snacka om att sakna charm! Så, för några veckor sedan beställde jag hem Riktiga glaskulor, i olika former och färger, de var verkligen superfina! Så de ska hänga i vår gran, för första gången. Jag måste bara skaffa fram några fina band som jag kan göra hängen av.
 
Nästa vecka blir det en kort förmiddagsvecka. 
Jag har inte riktigt bestämt mig ännu, men jag tror att jag ska ta semester på onsdagen, då hinner jag förbereda det sista inför torsdagens afton. Sedan får jag se hur jag jobbar, jag har inte bestämt mig ännu. 
Det är den stora fördelen med mitt jobb, vi får själv bestämma när vi vill vara lediga, Om det nu inte är så att man vill vara ledig när det är som mest att göra, då kan det bli svårare.
 
Jag känner mig slö idag, kontstigt nog,  det blev en tidig kväll igår, vara klar strax före 01.30, vilket är ovanligt tidigt för min del. Men samtidigt väldigt skönt, för det är Otroligt segt när man ska hålla igång till kanske 04. Då är man hyfsat less innan man kommit hem.
 
Nej, detta går inte...
Ratta igång strykjärnet, och stryka tvätten, hänga den som ligger i maskinen, och så får jag se om jag hinner fixa fina band till "pomlen" också...skulle dessutom ha hunnit upp på apoteket, för om måndagen när det var lite kallare så vaknade mina vinterläppar till liv, måste verkligen skaffa "trutvalla".
 
Lev å må!
God Jul önksar jag er alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0