Pyssel och stök...

Fördelen med att ha eftermiddagsvecka är att jag är ledig på fredagen, dvs. en dag då jag kan göra allt som jag inte hinner på veckorna när vissa affärer och så har stängt.
 
I fredags när vi vaknade så kom vi överens om att det kanske var dags att åka upp till Grundfors och skotta av taket på husvagnen. När vi passerade Vilhelmina passade vi på att gå in och kolla på några skotrar, vilket såklart slutade med att vi köpte en av dem. Vi ska hämta den till helgen när släpvagnen besiktigats.
Sedan så var det en, för mig, mycket betydelsefull person som fyllde år, så självklart ville vi svänga förbi där och uppvakta henne.
 
Igår påbörjade jag projekt "Organisera kaos i källarrummet". Massvis med lådor, fyllda och tomma åkte ut och ska köras på återvinningsstationen. Sanslöst skönt att rensa!
 
Idag har jag haft en form av ett il, tvättat, satt upp en gardinstång i fönstret ovanför källartrappen, fixat "anslagstavlan" i bonusbarnets rum, dessutom passade jag på att klippa Hans innan han åkte till jobbet.
 
Nu tänkte jag bjuda på litte suddiga surfplatte-bilder...
 
 
Bonusbarnets "anslagstavla", teckningsgalleri, ja, what ever man vill kalla det. Skitenkelt och jättepraktiskt.
Skruva upp några skruvar, linda upp ett hampasnöre/trädgårdsrep, och på med några klädnypor!
 
 
Ville mest visa adventsstaken som jag beställde till bonussonen från Jotex. Jag formligen Älskar den! 
Dessutom har ekorren sitt "matbord" i träden utanför fönstret, vilket 6-åringen tycker är festligt, så då tyckte jag att det kunde vara lite roligt med en fin ljusstake.
 
 
Köket, med projekt "Kökssoffa" som ska färdigställas till helgen.
 
 
Vardagsrummet, med en (BLÄÄÄ) tapet av New York skyline!?
Måste jag påpeka att den kommer att Försvinna! Jag är Ingen city-girl, kommer aldrig att bli. Så näpp, där det ska det upp en tapet som passar bättre för oss som bor här nu. Men allt har sin tid...
Dessutom är jag smått hopplös, kan inte sätta upp en tapet innan jag är övertygad om att det känns Rätt och jag vet att den kan sitta där länge! Dvs, den ska vara neutral, och inte göra mycket av ett statement.
 
Nu ska jag slappna av. Det är läggdags om några timmar, så jag orkar kliva upp och köra förmiddag imorgon.
 
Lev å må!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0