Rehabövningar och matlagning...

Ibland önskar man ju att man kunde berätta om vilka OTROLIGT spännande äventyr man varit ute på.
Att man har kappseglat med sju sjösjuka sjömän från Kurrikurriduttön, eller att man hittat en skatt bestående av helt perfekt mogna mangos. Eller att man Hittat Väääärldens finaste och mysigaste bäddset på en hemsida man inte visste fanns, och som inte gjorde det heller för att det visade sig att det bara var en dröm.
 
Men, nu är det ju så att jag råkar vara en helt vanlig människa, med helt vanliga bekymmer och problem, med ett helt vanligt arbete, med helt vanliga hobbys och med en helt normal latmask liggande och slumrande på magen.
Dörför är inte livet mer intressant än att jag har lyckats svinga ihop sambons hela behov av luncher och middagar, för hela sin arbetsvecka på bortaplan. Jag har dessutom lyckats få till middagslådor till mig själv.
Sedan har jag stått som ett fån hemma, i hallen eller i vardagsrummet, gnuggat ryggen, upp och ner, upp och ner, för en dörr, i hopp om att stärka lårmusklerna litegrann.
Jag har stått på mina armbågar, pustande och frustande, grymtande som en lerig gris som blivit snuvad på sitt lerbad, och gjort "plankan".
Jag har sprattlat med benen, för att bygga upp styrkan i mitt bäcken igen.
Och jag har legat på en grön och lurvig matta på vardagsrumsgolvet, lekt att det var varit en gräsmatta, att det är sommar och sol och varm och skönt. På mattan har jag "promenerat", fast liggande på rygg, svurig över min totalt urkassa koordination när jag ska pressa ner höger fot samtidigt som vänster arm, och sedan byta till vänster fot och höger arm. Det slutar alltid med att det är höger fot och höger arm, vänster fot och vänster arm. KATASTROF!
Minns att detta var något min kära vän brukade skratta gott åt när vi tränade tillsammans.
Jag måste sakna några synapser, annars borde det ju ha varit fullt genomförbart utan mina bekymmer med brist på koordination.
 
Näh, nu ska jag fortsätta leva mitt helt vanliga liv, med gröna lurviga mattor, rosa elefanter och skattkistor fyllda med helt perfekt mogna mangos.
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0