Ryggont och spektakel...

Nog är det väl typiskt, har jobbat hos världens bästa åkeri i drygt ett år, och vad gör jag inte då, jo jag gör mig illa i ryggen. Ganska ordentligt också, eller ja, det är min definition i alla fall, eftersom jag i princip aldrig haft problem med ryggen. Den har varit som gjord av stål. Men nu, nu är den som spaghetti.
 
Klev ner från timmerkranen natten mot torsdag, efter att jag hade kopplat den för sista gången under kvällen.
Någonting hände och hela ryggen låste sig.
Tänkte att "Jaja, det blir nog bättre efter att jag har fått sova och vila". ICKET!
Vaknade varje gång jag rörde mig under natten, och på morgonen var det ett riktigt projekt att ta sig upp ur sängen. Än värre att ta sig in i badkaret för att kunna duscha.
Ringde en massör här i Åsele som är väldigt duktig, och fick tid direkt. RIngde sjukan och blev sedan uppringd av en sjukgymnast, som var varit till idag. 
Massagen gjorde prima verkan, och jag har mycket mindre ont, men har svårt att vrida mig. 
Så, nu är det vara för mig att skaffa gymkort och bygga upp "limporna" i ryggen, dedär riktigt stadiga ryggmusklerna jag hade under tiden jag var tyngdlyftare. Känner mig riktigt taggad faktiskt.
Jag är så himla glad över att det inte var allvarligare, men ser detta som en varningssignal från kroppen att det är dags att vrida upp tränings-volymen.
Löpningen ger inte tillräckligt, nu är det ren skär muskeluppbyggnad som behövs. Ben, bäcken och bål, det är där det börjat brista, dvs. där jag en gång i tiden har varit som starkast.
 
Meeen, allt löser sig.
Bara att skärpa till sig och ta kroppen på allvar.
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0