Annars då?

Jahapp, vad händer i övrigt då, på den där lilla gatan i Åsele? 
Hundarna har fått varsin "box" i hundstugan.
Ni minns kanske att jag satte vindpapp och reglade upp väggarna? 
Min älskade karl förbjöd mig nämligen att hålla på med isoleringen, vi hade ju just fått veta att vi skulle ha barn. Då tyckte han att det var högst olämpligt att jag skulle hålla på med det, och det tyckte tydligen alla utom jag själv, som gärna skulle satt på en andningsmask och gjort det själv. Är ju som en 5-åring, "Kan själv!".
 
Baco, "Bubbas" även kallad, hörde att matte var i stugan, och nyfiken som han är, kom han som en raket in genom luckan. Just nu har de varsin trasmatta att ligga på, men biabäddar ska införskaffas.
 
Jaana har sin del precis innanför ytterdörren. Eftersom vi har öppet mellan hundgårdarna så länge som Jaana inte löper, så har vi kunnat se vilken sida respektive hund gillar bäst. Då vet vi ju vilken sida vem ska ha, när löpen väl sätter igång.
 
I växthuset växer det, kanske inte helt oväntat. Detta blir den femte gurkan att skörda. Det är så gott med hemodlat!
 
Tomaterna, ja, det växer så det knakar, Men, norrland, i alla fall i vår trädgård, verkar det vara för få soltimmar för att de ska kunna bli sådär härligt röda. Grannen hade också provat röda tomater, utan lycka, däremot hade gula fungerat bättre. Så, nästa gång provar vi gula tomater. 
 
Ja, så var det med det.
Nu är tvätt och tumlare klar, dags för nästa laddning då...
Allt är som vanligt med andra ord.
 
Lev å må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0