Kyliga decemberdagar...

God morgon!
Jag har precis hunnit göra upp en värmande eld i kaminen, efter att ha skjutsat upp Lilleman på skolan.

Vi har haft ett par-tre griniga dagar i Åsele. Inatt när jag var upp på toa var det -28 grader, så det kändes gruvsamt att kliva upp imorse.
Men så imorse, då visade termometern "bara" -22,5 grader. Att det är så kallt har inte bekymrat mig förut, ifjol vinter åkte jag ju ut i -35 grader och fullgjorde en arbetsdag, nog för att det var gruvsamt då också, när en luftslang hoppade lös men säkerhetsventilen gjorde det omöjligt för mig ensam att upptäcka det.
Men, det är mycket som oroar och gör att man tänker till en gång extra när man är gravid.

Vi har i alla fall eldat hela helgen, så det känns viktigt att fortsätta, så murstocken bibehåller värmen. Det gör stor skillnad på elförbrukningen bl.a.

Idag ska jag till barnmorskan en sväng, en helt vanlig koll. Skippade juiceglaset till frukosten för att se om det gör skillnad på urinprovet. Har haft socker i urinen de två senaste besöken, efter det första fick jag göra en glukosbelastning som visade att allt var i ordning. Sist så glömde jag bort att inte dricka mitt juiceglas. Men idag kom jag ihåg! Men nu känns det som om att jag glömt äta frukost. Så viktigt känns mitt glas med juice på morgonen. Vilka världsbekymmer va?

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0