Slutfasen på hundarnas tillhåll...

 
Detta är hundarnas lilla stuga.
Vi köpte den i våras av kusin Marja och hennes sambo. Det var lite pyssel innan vi hade lyckats frakta hem den, från deras gård/ tomt till vår egen, men trots allt gick det väldigt bra.
Det ligger kvar lite tryckat virke sedan vi byggde själva hundgården, det hade vi tänkt använda till att stabilisera upp taket i carporten, så det klarar lite mera av trycket från vårt norrländska klimat. Då syftar jag främst till vintern och blötsnön såklart.
 
 
Sedan tisdagskvällen har jag roat mig med att sätta vindpapp och skruva upp reglar i stugan, medan guben har varit på arbetet.
 
 
Tycker det var lite pyssligt och bökigt runt fönsterna. Många bitar som ska sågas till med rätt mått och sedan ska det ju passa in och ihop också. Dedär med att såga är ju inte min starka sida, men som tur är så behöver det ju inte vara perfekt, för det ska ju upp isolering och därefter 21×120 ytterpanel, liggande, och då syns ju inte mina snett avsågade reglar.
 
Nu tänker jag spendera resten av dagen i viloläge. Började bli lite krasslig i helgen, och det har ju inte blivit bättre av allt mitt bökande och stökande här hemma.
 
Lev å må.
 
PS. Vi har skördat två, ytterst delikata, hemodlade gurkor. Det är massor av gröna tomater på gång också, men de måste ju få mogna och bli härligt röda först. DS.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0