Framsteg i snigelfart...

Nu var det ett tag sedan, igen.
Det är så fullt upp, hela tiden. Månaderna formligen springer iväg, och det känns som allt går på löpande band, roligheter och tråkigheter avlöser varandra i en hisnande takt.
 
 
Hemma på bron har ett par gamla mjölkhinkar börjat tjäna som blomkrukor.
Penseer har jag venligtvis inte brukat plantera, men direkt efter att jag hade satt dem så förstår jag syftet. Efter en vinter, då det mesta är vitt, grått och svart, så är det ljuvligt med lite grönska och färg.
Sedan är jag sällsynt förtjust i just vita blommor, om det ens ska vara en blomma. En grönväxt är lika vacker den, i all sin enkelhet.
 
 
Växthuset är bokstavligen upp-svuret. Hans och jag hadd nog multipla psykbryt innan det väl var klart, men bra blev det! Sedan kan  ju tilläggas att vi var lite väl ivriga med utplanteringen av plantorna, så även om växthuset håller god värme i våra kalla maj-nätter, så har plantorna tagit stryk. Vi får se om något allt kommer att överleva innan den Riktiga sommaren behagar infinna sig. Det är ju faktiskt bara vår ännu, men Hans är mer temperaturoptimist än vad jag är.
 
 
Syns pinnarna som är nerbankade i marken?
Där ska hundarna få sin nya hundgård, version 2.0.
Vi flyttade ju in i höstas, i regn och rusk, och därför hann vi inte göra något åt hundgården. Men nu, snart, ska det äntligen göras i ordning, så våra älskade 4-benta får mera plats att leka på.
Planen är en stor hundgård, som kan delas av på mitten. Så, när Jaana löper kan vi dela hundgården på mitten. Detta kommer såklart att ske med dubbla nät med avstånd, så de inte ska kunna tjuvpara sig.
Det ska även fixas hundstuga med isolering, värme och belysning
Jag tror att det kommer bli bra. Tänk bara, vad underbart det skulle vara, om man kunde tänka allt på plats. Då hade det redan varit klart.
 
Lev å må.
Nu ska jag ladda inför den stundande eftermiddagsveckan, dvs göra så lite som möjligt innan det drar ihop sig till skiftbyte. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0