Första Advent

Igår fick vi en idé, vilket är ganska vanligt att vi får när vi spånar tillsammans, Hans och jag.
Vedförvaring som är lite snyggare än IKEAs stora blå bärkassar.

Nu är ju tanken att den ska målas också, men virket har legat ute i carporten, så det måste ju få torka och bli varmt. Målningen känns som ett kommande sommarprojekt, när jag även har andra möbler som jag planerat ska få ny färg.

För ett par dagar sedan kom vi på att min gamla stereo låg under locket i kökssoffan. Där gör den ju ingen människa glad, så upp med den på kylskåpet, och in med en julskiva, samt ställa in P4 på radion, så gav den genast mera glädje!
Efter att jag blev sjukskriven så har jag liksom kommit efter i vad som händer i världen, bara för att jag föredrar radio framför TV. TVn är i min värld ett helvetets påfund som bara tar tid från viktigare saker, ungefär som facebook.

Julen har äntligen kommit in i vårt lilla hus. Det mesta har jag faktiskt, under mycket stånk och stön, lyckats mixtra upp själv, i ett ytterst långsamt tempo. Hans har varit fantastisk med att ta ner/ hänga upp gardinstänger, burit lådor upp och ner från källaren. Ja, det mesta springandet.

Om knappt en timme är det den årliga julmarknaden på Hembygsområdet. Så vi tänkte åka upp och kika, brukar vara himla mysigt där!

Så, det var min/vår helg.
Vad har ni haft för er?

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0