Från sparkar som kan flytta berg, till trummande och stepp...

Har lyckats installera bloggappen, och ska nu se om jag kommer på hur den fungerar.
Barnets rörelser har förändrats, från riktigt hårda sparkar då och då, till ett mera regelbundet och mjukare sparkande. Kanske börjar det bli lite trängre där inne, och därför svårare att svinga iväg en megaspark. För mig känns det faktiskt helt ok, för jag upplevde det som obehagligt när hela magen rördes.
Idag har jag varit jättetrött, har sovit massor. Det är jobbigt att gå omkring med ständig värk, det suger musten ur mig. Vissa dagar har jag hur mycket energi som helst ändå, och pysslar på så smått, men andra dagar, som denna, då är kroppen bara trött och vill vila.
Vädret är väl ungefär detsamma som igår, ca -6 grader, snålblåst och småsnöar mellan varven. Trots att det snöar så blir det inget djup, det är kanske 3-4 cm bara. Puder, så det yr omkring i blåsten.
Imorgon är första träffen med föräldragruppen. Jag har lite blandade känslor, vilket jag haft hela tiden. Typiskt mig att vara skeptisk till nya saker. Samtidigt skadar det mig inte med lite socialt, men ja, jag får se hur det är. Jag är ju inte sådär ybersocial bland nytt folk, kanske därför jag trivs så bra med t.ex. arbetet. Jag älskar sällskapet av nära och kära, individer jag verkligen Känner, men nya människor gör mig nervös. Haha...
Men, jag ska i alla fall försöka ha ett öppet sinne, det kan ju bli hur trevligt som helst också!

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0