Helg...

Jahapp, helgen utan "måsten" visade sig bli relativt produktiv ändå.
På fredagen gick vi ut och unnade oss en god lunch på Emmas, schnitzel, stekt potatis, persiljesmör och ett berg av goda sallader landade på tallriken. Mätta och belåtna, utan vidare planer, drog vi en spontan-tripp hem till mina älskade morföräldrar. Blev bjudna på fika, Hans provkörde morfars nya leksak, sedan blev det en nostalgitripp i en hög med fotoalbum, därefter bjöd mormor på middag innan vi åkte hem igen.

Igår möblerade vi om lite här hemma. Kommoderna fick byta plats för att sängen skulle komma närmare fönstret...
Vi gjorde plats för framtiden. Byrån som stått i vardagsrummet, innehållande kläder, sängkläder, och typ det som bebisen kommer behöva, finns i denna byrå. Spjälsängen är än så länge omonterad och står till vänster om byrån.
Linneskåpet som jag tycker så mycket om, och som slukar alla sängkläder, handdukar och dukar, fick helt enkelt lov att flytta till vardagsrummet.
Och så, denna mage som växer så kopiöst så jag tror den imploderar snart! Pyret håller igång mer och mer, men är snällare i rörelserna, sparkar inte så kopiöst hårt, med desto mer och ofta. Tycker även det känns som om den ibland lägger sig längst ner i magen, som en stor klump, och då känner jag mig otroligt otymplig.

Innan allt hemmapul gick vi en promenad runt kvarteret. Det var så skönt ute i luften, och jag mådde så gott där jag gick hand i hand med min älskade gube.

Efter allt hemmafix lagade vi middag, Entrecote med klyft potatis, hemgjort vitlökssmör samt vitlöksbröd. Köttet lyckades jag få perfekt i grillpannan, och det var en middag från himmelriket! Så otroligt gott!

Kvällen avslutades i soffan framför en film. Hans gav mig fotmassage, något jag aldrig tyckt om, men alltså nu var det faktiskt skönt! Wow! Fötterna känns som nya idag.
Däremot är väl resten av mig ganska öm och stel. Blev väl lite för mycket pyssel, som vanligt...

Det är ju farsdag idag, om någon missat det. Därför har jag passat på och förberett en liten överraskning medan pappan i huset hämtar hem sin son.

Ja, så var snart denna helg slut. Veckorna springer iväg, så vi är nu inne i 29e graviditetsveckan. Det är alltså runt 11 veckor kvar bara, hoppas vi, tills vi får träffa vårt älskade, efterlängtade lilla Pyr. Omtumlande spännande!

Hoppas ni haft en bra helg?

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0