Inför advent...

Goddagens!

Idag är det 70 dagar kvar till BF. Det "firas" med en långsam, kort, promenad efter frukost med bästa sällskapet...

Min älskade Jaana!

Därefter hade jag lite svårt att bestämma mig mellan att sticka vidare på filten som aldrig vill bli klar, eller att påbörja adventsstöket som stått och väntat på mig på kökssoffan hela veckan.

Stickningen får det bli, tänkte jag. Men, så upptäckte jag att mörkläggningsgardinen på Lillemans rum fortfarande var fördragen. När jag väl dragit upp den konstaterade jag att, ska det bli jul i detta hus i år, så är det bäst att börja röja i bombnedslaget!
Snacka om att barn kan sprida ut allt! Inget var på sin plats, allt var blandat ihop i varenda korg, låda, skåp och hylla! Det tog ju bara sisådär 3,5 timmar innan var sak hade hittat tillbaka till sin plats!

Skam den som ger sig! Äntligen ordning och reda, rent och fräscht, OCH adventsfixat!
Undra om det kommer uppskattas, eller om jag får skäll?

Toaletten blev adventspyntad igår kväll. Nog för att det bara krävdes ett gardinbyte, men det var ju det mindre i alla fall...

Helgen som var sågade vi till och la in en bänkskiva ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren. Tanken är ju såklart att det ska fungera som skötbord bl.a.
Det gick även bättre att vika tvätten där efter att skivan kom dit, tidigare har jag fått dra fram strykbrädan så fort tvätten skulle vikas.
Jag tror att det där kan bli bra. Ovanför sitter ett skåp där man kan ha blöjor, tvättlappar m.m. och bara man vänder sig om så är handfatet bakom ryggen, så man kan ha en hand kvar på bebis medans man blöter tvättlappen.

Ja, men detta var väl vad jag underhåller mig med idag.
Roligare än så blir det inte...

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0