Torsdag morgon...

 
God morgon världen!
Snart är det helg igen! Var tar veckorna vägen?
 
Det är torsdag idag, Lilleman är droppad på skolan med skridskor, halsskydd, handskar och hela faderutten. Skridskor på idrotten idag. Jag minns hur mycket jag Älskade att åka skridskor. Det gör jag än idag, men mina Bauer har bara agerat dammsamlare sedan gymnasietiden. Varför i hela friden då? Är frågan jag ställer mig med min 7e månaden-bebis-mage... 
Jag har ingen förklaring, ingen bra. Det är bara ynkliga bortförklaringar. 
 
Att bada har jag ju också alltid tyckt om. Inte att simma, nödvändigtvis, men att vara i vatten. Som gravid har jag ju, som ni vet, badat och simmat, eftersom det är den enda träning som fungerar hyffsat. 
Igår var jag förvisso slutkörd, men den korta promenaden med Lilleman ner till en klasskamrat mjukade upp det onda och ömma en aning. Att promenera tar en evighet, men jag älskar den friska luften som fyller lungorna. Så de raska långpromenaderna saknar jag i massor! 
 
Det är väl knappast någon som missat att Donald Trump blev utsedd till ny president, där borta i väst, på andra sidan Atlanten. Jag undrar hur detta ska sluta. Under hela denna karusell som presidentvalet är, så har jag förfasats över den mannens människosyn och kvinnosyn. Nu återstår väl att se hur han tänker styra upp landet, och vilka konsekvenser hans beslut kommer att få i resten av världen.
Jag är rädd att han är värre än George W Bush, som jag anser var både maktkåt och stridslysten.
Nu är det ju tyvärr som det blev, men jag kan ändå inte släppa tanken på att det hade varit intressant, att se, hur en kvinna hade styrt staterna. Hur hade världen sett ut och påverkats av det? För ATT vi påverkas, det gör vi (vi= världen utanför USA).
 
Föräldragrupp idag, om någon timme, närmare bestämt.
En helt ny värld som jag aldrig trodde jag skulle inkluderas i. När jag väl är det, så protesterar ensamvargen i mig en aning. Jag tänker gå ändå, det kan ju vara hur trevligt som helst! 
 
Lev å må!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0