Hej och hå...

 
Ja, det var väl inte riktigt detta jag hade väntat mig som metod för införskaffade av prylar till tillskottet...
Samtidigt måste jag vara realist och inse att läget och måendet med mitt bäcken, kommer förmodligen inte att bli bättre ju längre in i graviditeten jag kommer, och just nu känns en heldag i Umeå helt omöjligt. 
Visst känns det tråkigt, men vi kommer ändå måsta åka till stan, och slipper jag åtminstone allt promenerande på Ikea, så är ju mer än hälften gjort i princip. Dessutom har Ikeas hemsida blivit skitsmidigt, jag vet inte om precis allt går att handla över nätet, men massor av sortimentet i alla fall.
 
I förmiddags påtade vi på ute i trädgården, började göra höst.
Hans trimmade och klippte gräsmattan, medan jag, i min nyfunna slow motion takt klippte ner Guldstavarna och perennerna i en rabatt. 
Hjärtat har även hunnit med att sätta in elementet ute hos hundarna idag, medan jag försökte sopa ihop all fyllnadsvadd från en mjukdjurs-ekorre som Jaana mördat.
Så efter min minimala insats här hemma idag, så är bäckenet nu Ur Funktion. 
 
Övningarna jag fick lära mig hos sjukgymnasten har fungerat sisådär tyvärr, nu har smärtat förflyttat sig och drabbar nu den främre bäckenfogen mer än tidigare. Så jag har lika ont bak i korset, men Mer ont fram.
 
Deppen jag hade förra veckan har gett med sig. Tid med familjen i helgen har gjort underverk!
Så trots smärta så är jag glad, och självklart så otroligt lycklig över Pyret där inne i magen. Det är full fart, och rörelserna den har för sig där inne känns mer och mer. Jag blir alldeles varm i kroppen och i hjärtat när jag tittar på de få, små, plagg som vi hunnit skaffa.
Tänk, tänk att jag ska få bli mamma i alla fall! Helt otroligt! Läskigt knasigt!
 
Lev å må!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0