Snö och snöskottning

Ja, så har det varit de senaste dagarna. Det har varit betydligt mildare ute, därmed även behagligare att vistas utomhus. I lördags ville varken Hans eller jag gå in utan bara vara ute, för det var så otroligt härligt ute.

Det har även snöat lite varje dag, så sysslolös har man inte heller varit.

Tänk att denna lilla skrutt, som jag alldeles nyss födde (känns det som) blir hela 10 månader imorgon!? Fy så fort det går!

Han är verkligen en egen liten person nu, med vilja och humör.
Imorgon ska vi på BVC för 10-månaders koll, samt mäta och väga.
Han har fortfarande storlek 86 på kläder (skönt) och kan nog ha det en månad eller två till. Det är inte så att vi behöver vika upp ärmar och ben längre utan nu är kläderna mer "lagom".
Surrar en hel del gör han också, är duktig på att roa sig med allt vad han kan tänkas finna i sina dagliga äventyr i skåp och lådor. Just nu rullar han på en skramla och kryper efter den.
Han sover bättre på nätterna nu efter att han börjat få välling istället för att amma när han vaknar. Amningen tillgodoser just nu bara mys-behovet och sker bara någon gång under morgontimmarna. Lite blandade känslor kring tankarna runt att amningen snart verkar få ett avslut. Det känns lite sorgligt på ett sätt, men samtidigt skönt. Amningsresan har verkligen varit ett äventyr, speciellt i början, och sedan när tänderna kom redan vid 4,5 månad! Jag är glad att jag valde att amma i alla fall, det har passat oss utmärkt.
Min gosse växer och utvecklas och mår bra, det är huvudsaken.

Snart är det jul hörrni! 13 dagar kvar!
3 veckor kvar till ett nytt år...jösses!

Lev å må!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0