+4 dagar - besök hos BM

Imorse, efter en natt med uselt lite sömn, var det dags för kontroll hos barnmorskan.

Pyret mår bra, men mammans (min) kropp visar många små tecken på att det börjar vara för tungt. Inget som är allvarligt,  men ändock.
Och tungt är det, för jag bär hela barnet "utanför" kroppen. Ingen del av barnet ligger bakåt mot ryggen, utan det är som om någon hängt fast en påse med en bebis utanpå min "vanliga" mage. Svårt att förklara, men jag är framtung helt enkelt.

Pyret har i alla fall äntligen tagit sig ner i bäckenet en bit. Huvudet är fortfarande inte fixerat, men längre ner åtminstone. 


Jag hade minskat lite i vikt också.

BM hade lämnat önskemål till Lycksele om att låta mig göra överburenhetskontrollen tidigare, och skulle trycka på lite extra efter idag. Så nu blir det en spännande väntan, blir jag kallad och igångkörd? 
Kommer man vänta och se om jag kommer igång naturligt fram till vecka 41+6?
Spännande!
Hur det än är, och vad de än gör, så kan jag i mitt stilla sinne konstatera att Nu ÄR det nära! Det kännns skönt. Jag är redo, sedan länge.
Pust.

Jag är så himla glad att ha mitt barns farmor här hos mig! Lugnet och tryggheten som det innebär. All avlastning och allt stöd hon ger, hjärtat svämmar över av glädje och tacksamhet!
Nu ska jag vila efter den lilla promenaden vi gått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0